News

Gossip Girl(scene) week 32

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Nina Dobrev is deze maand covergirl van de Amerikaanse Cosmopolitan. De pretty brunette staat in een prachtige outfit van Christian Dior op het tijdschrift. In het bijbehorende interview vertelt ze onder andere dat ze van plan is om een yoga studio te openen, ze zegt hier over "Yoga heeft mijn leven veranderd, ik hoop dat het dat ook voor anderen kan doen". Waar en wanneer we Nina's eerste yogastudio kunnen vinden is nog niet duidelijk.

Meer Nina nieuws.. Afgelopen weekend werd ze samen met acteur Mark Salling (beter bekend als Puck uit Glee) gespot tijdens een etentje. Een nieuwe liefde voor Nina? We durven het niet te zeggen.. Het was namelijk geen romantisch diner voor twee, er waren ook anderen bij (waaronder Derek Hough, de broer van Nina's BFF Julianne Hough).. Maar we houden het in de gaten..

Miley Cyrus maakte afgelopen week haar langverwachte albumtitel bekend. Een paar weken geleden vertelde Miley al dat ze bij 13 miljoen twittervolgers de naam van haar nieuwe album bekend zou maken en afgelopen dinsdag was het eindelijk zover. De dertien miljoen werd behaald..

En de naam van het nieuwe album van Miley is… #Bangerz. Dus… En mocht je niet begrijpen waar de titel voor staat, dan begrijp je het wel als je de nummers op het album hoort. Wanneer je die nummers kunt horen is overigens nog niet bekend.. Er is nog geen release datum voor het album naar buiten gebracht, maar wij verwachten eind september/oktober..

Ondertussen is er ook een kort stukje van een nieuw nummer van Mike WiLL Made It online gekomen. Het nummer heet 23 en Miley is er ook op te horen, evenals Wiz Khalifa en Juicy J. Het klinkt… interessant.

Emma Watson was na de opnames van de laatste Harry Potter film even helemaal klaar met acteren. In plaats van een Hollywoodcarrière, trok ze zich terug op de universiteit. De prestigieuze Ivy League universiteit Brown om precies te zijn.

Toch duurde het niet lang voordat Emma weer op het witte doek te zien was en nu weten we waarom.. Eén van Emma's professoren op Brown raadde haar aan nooit meer te gaan acteren. Dat maakte Emma zo boos dat ze zichzelf graag tegenover hem wilde bewijzen. 

En met haar rol in Perks of being a Wallflower heeft Emma wat ons betreft zeker bewezen dat ze wel moét acteren. Eens?


Bron: Twitpic

Lea Michele is sinds 1 augustus weer aan het werk voor Glee. De actrice twitterde op 1 augustus dat ze haar personage Rachel Berry gemist heeft en dat ze haar eerste wardrobe fitting had. Afgelopen maandag twitterde ze dat ze een super mooi maar emotioneel nummer in de studio had opgenomen voor Glee en als klap op de vuurpijl twitterde ze dinsdag een foto van haar als Rachel Berry in Rachel's Brooklyn appartement. Het bijschrift van de foto 'It feels good to be home'.

Wij zijn blij dat Lea probeert door te gaan met haar leven. 


Bron: Twitpic

Sinds vorig weekend is er helaas één Gossip Girl-acteur minder op de markt.. Kevin Zegers (oftewel Damian Daalgar) stapte in het spreekwoordelijke huwelijksbootje met Talent Agent Jaime Feld.

Kevin en Jaime waren al ruim zes jaar samen, sinds april dit jaar is het koppel verloofd. Ze zijn zes jaar geleden aan elkaar voorgesteld door actrice Sophia Bush, die afgelopen weekend ook op het huwelijk in New York aanwezig was. Andere celebs die op de bruiloft gespot zijn? Actrice Julianne Hough en Kevin's Mortal Instruments collega Lily Collins.

We wensen Kevin en Jaime heel veel geluk samen, maar stiekem….. 😉

Bronnen: Gossip Girl, Twitter, Ohnotheydidnt, Perez Hilton, Just Jared

Must reads 👀