Lifestyle

Whatsapp introduceert spraakberichten

We kennen weinig mensen die geen gebruik maken van Whatsapp. De berichtenservice van smartphones is razend populair. Maar dat hoeven we jullie natuurlijk niet meer te vertellen. Vanaf vandaag heeft Whatsapp een nieuwe mogelijkheid, in de update die vanaf vandaag beschikbaar zal zijn zit een spraakberichtenfunctie.

Het spraakbericht kan met één druk op dek nop worden ingesproken. Als de knop weer wordt losgelaten, stopt de opname en wordt het bericht direct verzonden. Aan de berichten is geen enkele tijdslimiet verbonden. Als de ontvanger van het bericht het bericht beluisterd heeft, komt er een blauw microfoontje in beeld te staan.

Bron beeld: Engadget.com

De nieuwe functie is volgens Whatsapp CEO Jan Koum vandaag al beschikbaar voor alle telefoons. Er is zes maanden keihard aan gewerkt en is nu helemaal klaar voor gebruik. Vooral bijzonder is de makkelijkheid waarmee het bericht verstuurd wordt, maar ook waarmee je het bericht weer kunt verwijderen. Denk jij tijdens een opname, shit, dit wil ik toch niet versturen.. Dan schuif je gewoon je vinger naar links en je bericht wordt verwijderd.

Wij zijn onwijs benieuwd niaar de nieuwe functie van Whatsapp, helaas hebben we hem nog niet uit kunnen testen.

Wat vind jij van de nieuwe functie van Whatsapp? Denk jij dat je er veel gebruik van gaat maken? Of denk je dat het de applicatie niet ten goede komt? Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jij denkt..

Bron: Volkskrant.nl / Nu.nl

Must reads 👀