Fashion

Primark Denimcollectie Najaar 2013

Denim raakt nooit uit de mode en vormen in veel kledingkasten de vaste basisstukken. Elk jaar zijn er dan ook trendy denim items in modecollecties te vinden. Zo ook dit jaar! Niets is te gek: broeken, jurken, blouses, gilets en rokjes in denim kunnen deze herfst en winter allemaal. In augustus brengt Primark namelijk een speciale denimcollectie uit! Benieuwd naar deze collectie? Lees snel verder!

Met de nieuwe denimcollectie van Primark ga je stijlvol de winter in, of je nu de voorkeur geeft aan de relaxte boyfriend-look of liever je rondingen accentueert met een skinny jeans. Primark heeft het allemaal, en al vanaf €8!

Maar er is natuurlijk meer dan alleen maar jeans. Je kunt jouw eigen look helemaal samenstellen door te kiezen uit het ruime aanbod aan denim jasjes, blouses, rokken en gilets. Voor ieder wat wils! 


Gilet €15

Skinny jeans €19

Skinny €15

Ripped skinny €19

Denim blouse met hartjes €13

Ripped boyfriend jeans €15

Jegging €9

Denim blouse €13

Denim blouse €15

Tuinjurkje €15

Skaterrok €13

Jurk €17


Skinny €17


Grijze jeans, €15

Nieuw in de collectie van Primark is het zogenaamde 'Tech Stretch'. Dit is een revolutionaire technologie die jouw vormen lift waar het nodig is en heel de dag zijn pasvorm behoudt. Dus geen uitlopende broeken meer na een uurtje dragen! Door het maximale stretcheffect zou je zelfs een maat slanker lijken. Hebben!


Natuurlijk is niet alleen aan de dames gedacht; ook voor de mannelijke Primark-liefhebbers heeft de keten een uitgebreide collectie ontwikkeld. Met ontwerpen die variëren van skinny en slimfit tot bootcut-modellen en van diep donkerblauw tot stonewash kan de moderne man of jongen zijn hart ophalen. 

De meeste items zijn vanaf half augustus verkrijgbaar in de winkels van Primark. 

Wat vinden jullie van de denimcollectie, en wat is jullie favoriete item? 

Must reads 👀