Behind the Girlscene-redactie #32

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet misschien ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak-peek behind the Girlscenes, vol met video's en foto's!

De meiden van Girlscene zijn de hele dag druk bezig! Zijn we niet bezig met het schrijven van artikelen, het beantwoorden van mailtjes of op zoek naar de leukste nieuwe items dan zijn we wel een nieuwe nagellak of haarspray aan testen om een review over te schrijven. Ook zijn er afspraken buiten de deur, spannende pakketjes die binnenkomen en maken we heerlijke lunches! Kijk je mee?  


 #ikdrinkmarie ! Annemerel genoot afgelopen weekend van de zon met een flesje MARIE STELLA MARIS water. Doe jij al mee met de actie op social media?


Annemerel solliciteert naar de rol van De Hulk met haar groene masker. Note to self: stop met fronsen, krijg je rimpels van!


Afgelopen weekend liep Annemerel voor het eerst hard op een atletiekbaan. Illegaal.. Er was niemand te bekennen dus Annemerel (en haar zusje en Fashionscene collega Esmée) besloten om stiekem de baan op te gaan voor een 400 meter sprint wedstrijd! (Die ze won natuurlijk muahahaha)


Zaterdag was dus de jaarlijkse Gay Parade in Amsterdam en dat is altijd weer een feestje!


Ook at Emma deze week sushi.. Jummm, daar kun je haar 's nachts wel voor wakker maken.


Girlscene's Danique woont bijna in Leiden, beetje bij beetje creëert ze steeds meer haar eigen plekje.


De zomer lijkt echt een beetje aan te houden! Fleur maakte dit weekend zelf 'Icepops'! Ze deed hiervoor bevroren zomerfruit, yoghurt, melk en wat honing in de blender en vroor het  in in ijsvormpjes. Heerlijk fris!
Zon, zon en nog eens zon! Dat gaat natuurlijk gepaard met drankjes doen op het terras en bootjes kijken :-) Wat hebben jullie allemaal gedaan?  

 


Op Twitter zagen we een tweet voorbijkomen van een lieve volger, zij maakte dit weekend deze DIY van Girlscene.nl. Nice!


Jullie hebben ze al voorbij zien komen: 'Le Soft Perfume' parfumsticks, dit zijn Danique's favorieten. Echt superhandig voor in je tas!


Danique was afgelopen dinsdag twee jaar samen met haar vriendje ❤. Ze kreeg een lief kaartje en haar lievelingsbloemen!


Niet alleen Danique had deze week wat te vieren. Fleur was deze week 3,5 jaar samen met haar vriend en vond dat reden voor een etentje! There's always a reason to celebrate!


Coca Cola heeft naast namen op blikjes, nu ook namen op flesjes. Superleuk! U14 augustus wordt in Amsterdam een heuse Coca Cola conceptstore geopend waar je zelf je flesjes en blikjes kunt customizen.


Fleur testte deze week nieuwe GOSH-producten uit de herfst/wintercollectie 2013. Hier alvast een sneekpeak van een van de nieuwe flitsende nagellakjes. Binnenkort op Girlscene! 


We kregen een berichtje van blije Girlscene-lezeres Laura: ''Heel erg bedankt voor het leuke armbandje dat ik vandaag als verrassing tussen de post vond! Ik heb hem meteen omgedaan.''

Wat heb jij dit weekend gedaan?
Nog een fijne zondag en see you next week!