Show je kamer: Felice

Lifestyle door Fleur
Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Felice.
 
"Mijn naam is Felice en ik ben 20 jaar oud. Ongeveer 1,5 jaar geleden heb ik mijn kamer veranderd en ik ben er nog steeds erg blij mee. Ik vind een landelijke stijl erg leuk en probeer dit ook terug te laten komen in mijn slaapkamer. De meubels in mijn kamer komen van Ikea en de accessoires koop ik bij verschillende winkels. Het nieuwste item in mijn kamer is het steigerhouten bedmeubel die ik samen met mijn stiefvader heb gemaakt.

Het nieuwe bedmeubel is niet alleen superleuk, maar ook heel erg praktisch. ‘s avonds zet ik mijn laptop erop en kan ik lekker in bed een filmpje kijken of internetten en ’s ochtends kun je er heerlijk aan ontbijten. Ideaal!

Wat ik nog graag wil veranderen aan mijn kamer is de bureaustoel. Deze past niet meer in mijn slaapkamer en ik hem daarom graag willen inruilen voor een mooie brocante taupe of zandkleurige stoel.

Wat vinden jullie van de kamer van Felice?

Tekst & Beeld: Felice