News

Meet de real life (space?) Barbie!

Ze wordt de menselijke Barbie genoemd en ze is al sinds 2012 een fenomeen op het internet. We hebben het over Valeria Lukyanova. Zij plaatst foto's en video's van haar bijna onmenselijke lichaam. Valeria bleef niet lang onopgemerkt en heeft een heuse fotoshoot gehad voor V Magazine. Maar denk niet dat Valeria alleen een menselijke Barbie is… Ze denkt namelijk dat ze van een andere planeet komt. Onlangs is er een documentaire over haar 'buitenaardse' leven gemaakt. Meer weten? Lees snel verder. 


Bron

Vroeger speelden we allemaal met Barbie. Voor sommige meisjes was deze speelgoedpop een idool, maar de meeste mensen weten dat het onmogelijk is om op haar te lijken. Valeria Lukyanova bewijst het tegendeel. Zij doet er alles aan om op Barbie te lijken. Resultaat? Een mini taille, blauwe kleurlenzen, grote borsten en een flinke laag make-up. Ze is aardig wat geld kwijt aan plastische chirurgie en ze eet alleen maar rauwe producten. Valeria ziet er volgens velen 'eng' uit en ze is een slecht voorbeeld voor jonge meisjes. Zelf denkt de real life Barbie er niet zo over: ''Iedereen met een fijne, smalle bouw en een strak figuurtje ziet eruit als een pop. Ik zal niet ontkennen dat ik er niet aan meedoe. Ik vind de reacties die ik krijg interessant. Ik neem het niet serieus.''


Bron


Bron

Zoals we al zeiden is Valeria meer dan een real life Barbie. Ze denkt namelijk dat ze van een andere planeet komt. Zo is ze naar eigen zeggen een leraar op de school van Out-of-Body Travel, dat is een internationale school waar ze leerlingen leert hoe ze uit hun 'fysieke' lichaam kunnen stappen om in hun spirituele lichaam te komen. Met je spirituele lichaam kun je volgens Valeria elke planeet in het universum bezoeken. Volgens Valeria is ze dan ook niet populair om haar Barbie-uiterlijk, maar omdat ze positieve energie uitstraalt. Ze wil absoluut niet populair worden om haar lichaam, maar ze wil haar kunst, muziek en spirituele ideeën met iedereen delen. Tja. 

Bekijk hieronder een filmpje van Valeria en haar zangkunsten:

Valeria is duidelijk een bijzondere -ahum- vrouw. Je zal je vast afvragen hoe een dag er voor haar uitziet. Nou, de Barbie look-a-like start de ochtend met een massage en daarna 'werkt ze aan haar gezicht'. Vervolgens spendeert ze wat tijd op het internet, waarna ze gaat mediteren om naar haar 'buitenaardse lichaam' te gaan. Daarna gaat ze sporten of ze maakt een wandeling met haar beste vriendin. Als avondroutine maakt ze eten voor de man van wie ze houdt, gaat ze nog even op internet, mediteert ze weer en gaat naar bed. 


Bron

Onlangs is er een documentaire over Valeria gemaakt. Daarin staat niet alleen haar Barbie-uiterlijk centraal, maar ook haar spirituele leven. Daarom heeft de documentaire de naam 'Space Barbie' gekregen.

Bekijk hieronder de documentaire met Engelse ondertiteling:

Wat vind jij van Valeria? Plastic fantastic… of belachelijk? En wat vind je van haar spirituele leven? 

Bron: vmagazine, zap2it, huffingtonpost

Must reads 👀