News

Lea’s emotionele ode aan Cory

Het is alweer ruim twee weken geleden toen Cory Monteith tragisch om het leven kwam. Iedereen vroeg zich af hoe het met zijn vriendin Lea Michele zou gaan, maar het bleef stil rondom de actrice. Tot een tweet van 14 uur geleden. Lea plaatste een foto van haar en Cory, en ze bedankte al haar volgers voor de steun. RIP Cory…

De hele wereld was geschokt door de dood van Cory. Hij was een erg geliefde jongen en de acteur had nog een heel leven voor zich. Zo was hij van plan om na Glee een filmcarrière te starten, maar ook op persoonlijk gebied zag het er rooskleurig uit. Er gingen geruchten dat hij zou gaan trouwen met Lea Michele. Helaas mocht het niet zo zijn. 


Bron

Lea heeft zich een tijdje afgesloten van de media, maar besloot toch om iets van zich te laten horen via Twitter. Ze plaatste een happy picture van de twee met het onderschrift: ''Thank you all for helping me through this time with your enormous love & support. Cory will forever be in my heart.'' Het Twitterbericht had na 20 minuten al 50.000 retweets en 45.000 favorites. 

Vorige week hebben Lea en zijn Glee-collega's een intieme herdenkingsplechtigheid gehouden. Ze deelden herinneringen en muziek om elkaar te steunen, maar vooral om aan Cory te denken. Buiten de studio in Los Angeles werd ook een herdenkingsplaat voor Cory gezet waar fans bloemen, kaarsen en brieven kunnen achterlaten voor de acteur. 

De serie Glee gaat overigens gewoon door, uiteraard in overleg met Lea. Volgens maker Ryan Murphy stond de actrice erop dat de draaidagen gewoon doorgaan: ''Het leek haar het beste als de cast en crew zo snel mogelijk bij elkaar komen, zodat de werknemers hun schulden kunnen aflossen en ze hun gezin kunnen onderhouden.''

Bron: eonline, abcnews, hln

Must reads 👀