Lifestyle

Oproep: 10x testpanelleden Nintendo 3DS XL!

Een tijdje geleden heb je kunnen lezen dat wij Animal Crossing New Leaf hebben getest op de Nintendo 3DS XL, de uren vlogen letterlijk aan ons voorbij! Maar het is natuurlijk het allerleukst als jij het zélf kunt spelen. Wij hebben nu getest, nu willen wij jou de kans bieden! Jij kunt namelijk deel uitmaken van een testpanel. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder!

De Nintendo 3DS XL is ideaal voor saaie ritjes onderweg, voor als al je vriendinnen op vakantie zijn of als je gewoon zin hebt in leuke spelletjes. Wij hebben 'm al getest met het spelletje Animal Crossing New Leaf en wij kunnen inderdaad zeggen dat wij helemaal verkocht zijn 🙂

Denk jij: ik wil de Nintendo 3DS XL ook testen? Dat kan! Er kunnen namelijk 10 meiden deelnemen aan een testpanel. Je krijgt dan van 13 augustus tot 29 augustus een Nintendo 3DS XL, Animal Crossing New Leaf én New Super Mario Bros 2 in bruikleen. Dat betekent dat de spullen na het testen wel weer teruggestuurd moeten worden, maar gedurende twee weken kun je zoveel spelen als je wil! Na die twee weken krijg je een enquête opgestuurd waar je jouw bevindingen mag invullen en extra sfeerfoto's van momenten dat je speelt mag bijvoegen.

Dat is nog niet alles: één van de 10 testpanelleden met de meest uitvoerige, originele en volwaardig ingevulde enquête mag de Nintendo 3DS XL houden!  


Bron

Wil jij deel uitmaken van het testpanel? Geef je dan hier op! 

Must reads 👀