Beauty

6x zomerse geuren

Voor we de deur uit gaan, spuiten we nog even snel een lekkere geur op. De juiste parfum maakt jouw outfit en een goed begin van de dag helemaal af. Het leukste is als we kunnen variëren met geuren, bij elk seizoen horen immers verschillende geuren! Wij laten jou kennismaken met 6 zomerse geuren. Kijk je mee?

MEXX Energizing Woman eau de toilette

MEXX Energizing Woman is een nieuwe geur en moet jou een stoot energie geven die je 's ochtends nodig hebt om de dag op een vrolijke, optimistische manier te beginnen. 

De geur: MEXX Energizing is een simpele en niet te overheersende geur. Hij is fris en zomers, en doet denken aan een zonnige ochtend als je op de fiets zit. Erg lekker en zeer geschikt voor dagelijks gebruik! 
De flacon: het flesje past erg goed bij de geur: fris, vrolijk en simpel.

MEXX Energizing Woman kost €25,00 voor 30 ml en ligt vanaf 1 augustus 2013 in de winkels.

Berdoues: O'Créatives Refreshing fragrant water

Het Franse merk Bordoues is nog niet heel bekend in Nederland, maar we wilden je het niet onthouden! Bordoues komt namelijk met een echte zomergeur: O'Créatives Refreshing fragrant water. In O'Créatives zitten plantenextracten en er is gebruik gemaakt van aromatherapie. Er zit wel alcohol in, maar zo weinig dat het geen reactie op de huis kan geven als je in de zon zit. De geur is dus zeer geschikt voor in de zomer en voor mensen met een gevoelige huid. 

De geur: wow, hij ruikt erg fris! De naam 'Refreshing' past zeker goed bij de geur. De geur bevat onder andere essentiele olie van pepermunt en gletsjerwater extract. 
De flacon: de flacon is simpel, maar elegant. Niet te veel poespas, maar een lange flacon met mat glas en zilveren letters.

O'Créatives Refreshing worden verkocht bij individuele luxe parfumerieën. Je betaalt €29,90 voor 100 ml. 

Davidoff Cool Water Woman eau de toilette x National Geographic

Davidoff Cool Water bestaat natuurlijk al een tijdje, maar sinds kort is het merk in de maanden juli en augustus een samenwerking aangegaan met National Geographic. Waarom? 72% van het aardoppervlak bestaat uit oceaan en slechts 1% daarvan is beschermd gebied. Bij aankoop van Davidoff Cool Water help je mee om 10.000m2 oceaan te beschermen. 

De geur: Wederom een erg frisse geur. Hij doet me denken aan een dagje strand; het moment dat je net een frisse duik in de zee hebt genomen. Er zit onder andere meloen, lelie, lotus, zwarte bessen, waterlelie, jasmijn, honing en vanille in.   
De flacon: Het flesje van Davidoff Cool Water Woman is blauw en straalt frisheid uit. Hij past perfect bij de geur! 

De geur kost €72,00 voor 100 ml.

L'Occitane Pivoine Delicate eau de toilette

Houd jij van de geur van pioenrozen? Dan is deze geur zeker wat voor jou! Pivoine Delicate is romantisch en zacht en pioenrozen spelen de hoofdrol.

De geur: hij ruikt inderdaad erg naar rozen, maar hij heeft ook iets kruidigs en poederigs in zich. Ik vind het een echte lente- en zomergeur. De topnoten bestaan uit citrusvruchten en witte perzik, in het hart vind je de pioenroos en lelietjes van dalen en de basis bestaat uit witte muskus (het kruidige). 
De flacon: de flacon is romantisch, net als de geur. Wel vind ik dat de flacon iets simpeler is dan de parfum ruikt. 

De parfum kost €39,50 voor 75 ml.

Especially Escada Elixer eau de parfum

Especially Escada Elixer is het nieuwe, intense eau de parfum van Escada. De geur is geïnspireerd op de Escada vrouw, die stoer, elegant en trots op haar vrouwelijkheid is. Gezicht van dit parfum is model Bar Refaeli.

De geur: hij ruikt erg bloemig, maar tegelijkertijd ook fris. Het is geen overheersende geur, maar ook niet eentje die je niet opmerkt. Absoluut een originele geur (je zal niet snel een geur vinden die ook zo ruikt) en heel zomers en vrouwelijk. Erg lekker! Het parfum bestaat uit rozen, roze rozen, paarse roos, vanille-extracten, amberzaadjes, muskusaccenten, pruimen, rozijnen, ambernoten en een extract van patchoelihart. 
De flacon: de presentatie van Especially Escada is chique en opvallend. Wauw, super mooi! Hij straalt luxe en vrouwelijkheid uit. 

De geur is verkrijgbaar vanaf augustus 2013 en je betaalt €48,00 voor 30 ml. 

Boss Jour Pour Femme eau de parfum

Boss Jour Pour Femme is de nieuwe geur van BOSS parfums. Het is geïnspireerd op de eerste lichtstralen van de dag en gebruikt dat unieke moment om vrouwen te inspireren al hun kansen te pakken en hun eigen verhalen te creëren. Gwyneth Paltrow heeft haar naam en gezicht verbonden aan Boss Jour. 

De geur: hij ruikt fris en vrouwelijk, en geeft me meteen een energiek en positief gevoel. De geur is redelijk sterk, maar niet overheersend. Ik vind 'm redelijk chic, je kunt hem zowel overdag als 's avonds dragen. Je kunt grapefruitbloem, limoen, fresia's, lelietjes-van-dalen, witte berk en amber in de geur ruiken.
De flacon: De chique flacon van Boss Jour heeft een slanke vorm en sluit goed aan op de geur zelf. De witte flacon is afgewerkt met een kristallen dop die het licht reflecteert en daardoor doet denken aan die eerste lichtstralen waar de geur op geïnspireerd is. 

Boss Jour Pour Femme is vanaf augustus 2013 verkrijgbaar vanaf €46,00 voor 30 ml. 

Welke geur lijkt jou het lekkerst?