Beauty

Summer Essentials in de Beautybox

De schoolvakanties zijn begonnen, de eindexamens zijn voorbij, de vakanties zijn gepland… Oftewel: de vakantieperiode is écht aangebroken! Eindelijk kunnen we genieten van leuke uitjes, stedentrips, vakantieoorden en heerlijke stranddagen. Het thema voor deze editie is dan ook SUMMER ESSENTIALS. Benieuwd wat er deze maand in de Beautybox zit? Kijk mee!

Specifieke aandacht voor de huid is tijdens deze zomer een must, daarom vinden we deze maand producten die de huid extra verzorging bieden. Komt de zon niet tevoorschijn, dan is er nog geen paniek! Met één van de producten van deze maand kun je namelijk zo een prachtig zomerse look creëren. Ook is er gedacht aan een product waarmee je een onuitwisbare indruk maakt op het strand!

EVELINE COSMETICS – Slim Extreme 3D Slimming + Firming

Wie wil er nou niet een killer body in de zomer? Een van de hulpmiddelen hiervoor is smeren, smeren, smeren… En wel met de Slim Extreme 3D Slimming + Firming van Eveline Cosmetics! Met deze innovatieve Slimming Cream word jij klaargestoomd voor de zomer. Armen, dijen, buik, en billen worden verstevigd en de verschijning van het vetweefsel wordt verminderd. €19,95 per stuk. 

NO-AD – Zonnebrandcrème spf 15

In de zomer is niets belangrijker dan jouw huid goed te beschermen tegen de zon. Deze effectieve zonnebrandcrème van NO-AD bevat een hoogwaardige filter die bescherming biedt tegen UVA en UVB. Het product bevat verzorgende aloë vera-extracten, vitamine E en cacaoboter. Daarnaast is deze zonnebrandcrème waterproof en zweetbestendig; kom maar op met die zonnestralen! €6,99 voor een tube van 100 ml. 

SUBLIME BRONZE van L'Oréal Paris – Zelfbruiner doekjes

Blijf je in Nederland en wil de zon zich niet echt laten zien? Dan zijn deze doekjes de oplossing! Met deze zelfbruinerdoekjes van L'Oréal creëer jij in een handomdraai een egale, natuurlijke bruine teint. De doekjes zijn geschikt voor alle huidtypes en eenvoudig te gebruiken voor het lichaam en het gezicht. Ook heel geschikt als je wél op vakantie bent geweest en je je mooie kleurtje wil behouden! €6,49 voor dit pakketje. 

BEAUTY FRIENDS – Sheet Masks

Beautybox wil je graag kennis laten maken met deze echte musthave. De Beauty Friend Sheet Masks zijn in Azië al jaren populair. De maskers zijn gedrenkt in een natuurlijke huidverzorgingemulsie of gel en zitten boordevol voedingstoffen en biologische ingrediënten voor een stralende, gladdere en mooiere huid. Je kunt het masker ook even in de koelkast leggen voor een extra verkoelend effect na een warme dag! €1,25 per stuk. 

MINERS – Maxi Waterproof mascara

Geen stranddag is compleet zonder een goede waterproof mascara. Niemand wil zich zorgen hoeven maken over make-up tijdens een ontspannen dagje in de zon! Met deze waterproof mascara van Miners ben je veilig. De mascara is volledig waterdicht, vlekkenvrij en zorgt daarnaast voor een natuurlijke uitstraling. Je betaalt er €7,95 voor.

Wil jij jezelf of een ander verwennen met een box vol beautyproducten waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Word dan nu lid en ontvang iedere maand zo'n box. Een abonnement op de Beautybox kost €14,95 inclusief verzendkosten.

Heb jij de Beautybox al?

Must reads 👀