News

Amanda Bynes opgenomen in ziekenhuis

Het is alweer een tijdje geleden dat we nieuws hadden over Amanda Bynes. Nadat ze ruim een maand geleden was opgepakt wegens overlast en bezit van marihuana was het relatief rustig rond Amanda. Maar daar kwam gisteravond een eind aan. Toen werd bekend dat Amanda is opgenomen in het ziekenhuis. 


Bron beeld: Reporters

Reden voor haar ziekenhuisopname? Amanda heeft maandagavond, plaatselijke tijd, vuurtjes gestookt op de oprijlaan van wildvreemden. 

Niet zomaar een vuurtje, Amanda hield een kledingstuk boven een gastank. Een voorbijganger zag het gebeuren en belde 911. Nadat Amanda het vuur had aangestoken verliet ze de oprijlaan, maar ze kwam net op tijd terug voor de politie. Die trof haar toen ze haar tweede vuurtje aan het stoken was.

Na een gesprek met de verwarde Amanda besloot de politie haar naar een ziekenhuis af te voeren, waar ze 72 uur op de psychiatrische afdeling in de gaten wordt gehouden.


De oprijlaan waar Amanda haar vuurtjes stookte, aan de donkere vlekken is duidelijk te zien waar Amanda haar vuurtjes stookte. – Bron beeld: Reporters

Waarom Amanda nu juist een vuurtje stookte op de oprijlaan van het huis in Thousand Oaks, Californië is niet bekend. De eigenaar van het huis is naar eigen zeggen geen bekende van de actrice. Toen de politie de eigenaar vroeg of ze zou kunnen bedenken waarom Amanda het vuurtje gestookt had op haar oprijlaan, wist de eigenaar niet eens wie Amanda Bynes was.

Amanda's ouders zijn super bezorgd om hun dochter en zouden haar het liefst in rehab zien, maar volgens de wet mag Amanda hooguit 72 uur tegen haar wil in worden opgenomen. Amanda woonde tot voor kort in New York, terwijl haar ouders in Californië wonen. Inmiddels is Amanda wel terug naar Californië verhuisd.

We hopen dat Amanda inziet dat rehab op dit moment de enige plek is waar ze zou moeten zijn en dat ze zich vrijwillig voor langere tijd op laat nemen.

Wat vinden jullie van dit zoveelste incident? Begrijpen jullie waarom Amanda nog steeds niet gedwongen opgenomen kan worden, terwijl Lindsay Lohan al meerdere malen verplicht in rehab heeft gezeten?

Bron: The Hollywood Reporter, Ohnotheydidnt, The Hollywood Gossip

Must reads 👀