Behind the Girlscene-redactie #30

Fashion door Fleur

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet misschien ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak-peek behind the Girlscenes, vol met video's en foto's!

De meiden van Girlscene zijn de hele dag druk bezig! Zijn we niet bezig met het schrijven van artikelen, het beantwoorden van mailtjes of op zoek naar de leukste nieuwe items dan zijn we wel een nieuwe nagellak of haarspray aan testen om een review over te schrijven. Ook zijn er afspraken buiten de deur, spannende pakketjes die binnenkomen en maken we heerlijke lunches! Kijk je mee? 


De hittegolf is jullie waarschijnlijk niet ontgaan ;-) Het volk rukte afgelopen week massaal uit naar het strand, zo ook de Girlscene-redactie. Heerlijk genieten van de warmte aan het strand onder het genot van een ijskoude ranja!


Fleur vertrok naar Brabant en bracht de zondag door bij haar ouders. Daar oefende ze met haar moeder wat poweryoga-moves, omdat het nog niet warm genoeg was ;-)


Annemerel heeft geen kantoor nodig om te kunnen werken, ook langs de Duitse snelweg kan ze prima haar werk doen. Mailtje hier, stukje daar...Girlscene's Danique is ergggg gevoelig voor sale... Afgelopen weekend scoorde zij deze Spice Girl-heels bij Zara voor een fijn prijsje!


Ook Emma scoorde een item in de sale bij Zara! Zij ging shoppen in Den Bosch en dat heeft haar portemonnee gemerkt ;-). Ze kwam thuis met deze it-bag (Olivia Palermo is er ook mee gespot) voor de helft van de prijs. Score! 


Dit weekend ging Emma varen met het mooie weer en zette deze prachtige zonsondergang op de foto. Wauw!


Marleen (stagiaire van Ze.nl) was deze week jarig en trakteerde op een heerlijke glutenvrije Monchoutaart. Yummy in our tummy!


Diezelfde avond werd er een surprise party voor Marleen georganiseerd. Ex-stagiaire Petra, Marielle van Vrouwen.nl, ex-Fashionscene stagiaire Melissa en Emma waren ook aanwezig. Marleen was héél erg verrast, we zullen haar verbaasde gezicht niet snel vergeten! 

Maandag checkte Danique en Fleur een hotspot uit: Barça in Amsterdam. Ze lunchten daar heerlijk en het restaurant was erg mooi en trendy. Het report is vrijdag online gekomen, check het hier.

 

Afgelopen dinsdag was Girlscene's Danique aanwezig bij de lancering van nieuwe Dove producten. We love! Dove lanceert namelijk in de categorie: 'Hair Therapy', twee nieuwe lijnen: de Split Ends Rescue en de vernieuwde Intense Repair-lijn. Check binnenkort het artikel op Girlscene.nl over de producten!
 
 
 
Deze nieuwe verzorgingsproducten werden in een prachtige salon te Amsterdam, genaamd: La Maison, gepresenteerd.
 
 
Naast de lancering, werd ook Danique's coupe onder handen genomen... Haar haren werden gewassen met de nieuwe Dove producten en gestyled door de professionele kappers. En dat was niet het enige, ze maakte daar ook kennis met de flip in hairextension van Hairworkxx. Zie hieronder haar nieuwe coupe met de flip ins, you like? Als jullie het leuk vinden kunnen we hier meer aandacht aan besteden, aangezien er vast genoeg meiden zijn die graag een vollere bos haar willen!
ColorSwitch heeft weer nieuwe skins in de collectie, erg fashionable en stoer! Ga je voor een kek panterprintje of toch liever voor een lieflijk bloemenprintje? Check de skins hier snel en scoor er zelf een!


Wat was het lekker weer afgelopen week! Perfect weer om buiten op het balkon te eten en dat deden Annemerel en haar vriend dan ook, met zelfgemaakte caesar salade en gepanneerde kipstukjes en zuurdesembrood met olijfolie. Jum!


Het was niet alleen perfect weer om buiten te eten, ook om op het strand hard te lopen! 


Vrijdag was het nog steeds lekker warm op de redactie, dus Emma ging voor een ijskoffie. Heerlijk verfrissend! 


Vrijdag maakte Emma alvast een beginnetje aan een artikel voor herfstgeuren. Hier zie je alvast een sneak peek van een geur die pas in september 2013 uitkomt. 

Wat hebben jullie dit weekend gedaan?

Nog een fijne zondag en see you next week!