Beauty

Nagellak voor ‘De Perfecte Nagel’ by Essie

We schrijven vaak over de hipste kleuren nagellak en de coolste nail-art trends. Zo weet jij wat je op je nagels kunt doen! Maar veel mensen vergeten dat nagelverzorging de eerste en onmisbare stap is naar de perfecte manicure of pedicure. Essie komt met nailcare producten die je van a tot z helpen naar De Perfecte Nagel. Want one size does not fit all: elk nageltype verdient een eigen, specifieke verzorging! Meer weten? Lees snel verder.

Het merk Essie staat bekend om haar indrukwekkende kleuren, humoristische namen en het iconische flesje. Maar het merk komt nu ook met vernieuwde en verbeterde nagelverzorging, zodat jij na een tijdje perfecte nagels hebt en die coole kleurtjes en nail-art kan rocken! 

Wij kregen een paar nagellakjes uit deze vernieuwde en verbeterde nagelverzorgingslijn opgestuurd. Helaas komen wij tijd tekort om deze lakjes allemaal te testen (er gaat namelijk aardig wat tijd overheen om te weten of je nagels daadwerkelijk langer en sterker zijn geworden), maar we wilden jullie deze lakjes niet onthouden!

Essie komt met 12 formules: een nailcare collectie bestaande uit base coats, top coats en specifieke kuurtjes tegen specifieke problemen. Deze 12 formules zijn weer in vier 'color codes' opgedeeld, afhankelijk van de behoefte van je nagels. 

1. Everyday
Dit is de eerste stap naar De Perfecte Nagel is om nagelriemen en nagels te voeden, beschermen en een optimale nagelconditie te onthouden. 

Base coat: First base base coat

Deze sneldrogende formule geeft een hoogglans finish en zorgt voor versterking van de nagels, lange houdbaarheid van de kleurlak en bescherming tegen splijten

Top coat: Good to go top coat
Bevat een snel-drogend ingrediënt. Krijg in enkele seconden een beschermend, hoogglans laagje. 

Top coat: Let it shine top coat
Herstelt en geeft glans. Accentueert de kleurlak met een stralende glow. Je kunt deze aanbrengen als een top coat op natuurlijke of kunstnagels. 

All-in-one: 3 way glaze
Deze nagelverzorging is een base coat, top coat en verharder in een. De nagels ogen en voelen hierdoor sterker. De glanzende toplaag zorgt voor een gladde, glossy finish. 

Treatments: Apricot cuticle oil

De natuurlijke oliën zorgen voor een voedende hydratatieboost zodat de nagelriemen zachter en soepeler worden. Pluspunt: je nagels zien er ook meteen verzorgd uit. 

2. Grow
Wil jij graag lange, sterke nagels? Deze grow-lijn helpt je nagels een handje en geeft ze een glad en mooi uiterlijk.

Base coat: Grow faster base coat
Dit lakje is samengesteld op basis van arganolie en algenextracten om de nagels te beschermen. Het voorkomt nagelbeschadigingen en afbreken. De nagellak voorziet je nagel van een glad, gelijkmatig oppervlak, waardoor hij ideaal is voordat je een kleurtje aanbrengt. 

Top coat: No chips ahead top coat
Deze nagellak is speciaal geformuleerd met een UV-bescherming, handig voor op vakantie! Hij voorkomt dat de lak eronder niet snel zal afbladderen of vervagen. Het lakje beschermt tegen kleurvervaging en verlengt de houdbaarheid van de manicuren met een gladde, hoogglans finish. 

3. Strong

Base coat: Grow stronger base coat
Deze base coat  trekt snel in de nagel. De formule zorgt voor sterkere, minder breekbare en gladdere nagels.

Top coat: Super duper top coat

Deze sneldrogende formule geeft een hoogglans finish en zorgt voor versterking van de nagels, lange houdbaarheid van de kleurlak en een bescherming tegen splijten.

Treatments: Millionails

Deze nagellak is een unieke, exclusieve mix van versterkende extracten zoals ijzer, aminozuren en Kevlar. De mix zorgt voor een 'kogelvrij' laagje op je nagels. Elk flesje bevat 1 miljoen moleculen die splijten en scheurtjes voorkomen. 

4. Anti-aging

Base coat: Ridge filling base coat

Dit lakje zorgt voor een spiegelglad en egaal nagelbed. Heb jij ribbels en verkleuringen in je nagels? Dan is deze nagellak wat voor jou!

Treatments: Fill the gap

Dit lakje is samengesteld op basis van nutri-keratine en bamboo-extract en zorgt dat ribbels worden opgevuld en dat alle imperfecties verdwijnen voor de kleurapplicatie. Je nagels krijgen meer volume en een verzorgde uitstraling. 

De lakjes kosten € 12,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij DA, Etos en Bol.com.

Zou jij deze nagellakjes willen proberen? En zo ja, welke?

Must reads 👀