News

Gossip Girl(scene) week 28

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Ryan Reynolds is al even getrouwd met Blake Lively, maar ze willen niet veel  over hun huwelijk kwijt. Toch heeft Ryan onlangs in een interview laten vallen dat hij heel graag een groot gezin wil met de blonde actrice. ''We willen allebei een groot gezin. We komen beiden uit grote gezinnen, mijn ouders kregen vier kinderen en Blake's ouders kregen er vijf. Veel mensen vinden het gek, maar we zullen het zien als het zover is, toch?! Ik denk dat het ons goed af zal gaan.'' Ryan heeft zelf alleen maar broers, maar de acteur wil zeker één meisje, want jongens kunnen knap lastig zijn. ''Ik ben erg bang dat het genetisch bepaald is dat ik alleen maar jongens zal krijgen. Toen ik tien was, en ik overdrijf niet, wist ik al hoe ik een muurtje moest maken. Mijn broers en ik maakten namelijk overal een gat in. Het huis zag er niet uit. Daar verheug ik mij niet op'', aldus de acteur. 

Wij zijn benieuwd wanneer we kunnen berichten over een kleine Ryan of Blake!

Kevin Jonas en zijn vrouw Danielle Deleasa worden papa en mama! De twee zijn sinds 2009 getrouwd en ze hebben hun eigen realityserie op E!. Kevin vertelt: ''Ik ben dolgelukkig. Het is veruit het meest spannende moment in mijn leven tot nu toe. Ik kijk ernaar uit om vader te worden, maar aan de andere kant vind ik het ook spannend.''

Modern Family-ster Sofia Vergara staat bekend om haar sexy looks, maar daar kan ze zelf niks aan doen zegt ze: ''Ik ben Latina, het gaat vanzelf.'' Ook zegt de actrice dat ze absoluut niet gelooft in een natural look. Sofia vindt dat elke vrouw lipstick zou moeten dragen: ''Behalve als je Gisele Bundchen of 19 jaar bent''. Ze ergert zich zo erg aan vrouwen die geen lipstick dragen, dat ze soms een lippenstiftje cadeau doet als boodschap. 

Ben jij het met Sofia eens dat er geen natural look bestaat? 





Bron: Twitter

Wil jij de titel van het nieuwe album van Miley Cyrus weten? Dan zul je haar toch echt moeten volgen op Twitter. De zangeres dringt erop aan dat iedereen haar moet volgen. Ze wil zó graag 13 miljoen volgers, omdat het naar eigen zeggen haar lucky number is. Om iedereen ervan te overtuigen om haar te volgen, is ze bereid om de titel van het nieuwe album te onthullen en om vragen te beantwoorden. Tja..

Watch on YouTube

Demi Lovato is weer helemaal terug! We weten allemaal dat ze super goed kan zingen, maar onlangs is ze ook een andere weg ingeslagen. Demi heeft namelijk haar eigen videoclip van 'Made in the USA' geregisseerd! Het bovenstaande filmpje is alvast een voorproefje van de videoclip, die we op 17 juli helemaal kunnen bekijken. Wij zijn heel benieuwd hoe Demi het heeft gedaan, maar de teaser belooft al veel! 

Bron: ohnotheydidnt / nu
Bron beeld: reporters

Must reads 👀