Lifestyle

Gebruikt Selena Justin’s voicemailbericht in uitgelekt liedje?

Het is al een tijdje over en uit tussen Justin en Selena. Toch lijken de twee maar niet van elkaar af te kunnen komen. Zo worden ze nog regelmatig samen gespot. Nu is het liedje 'Love Will Remember' van Selena's nieuwe album uitgelekt en dit lijkt hét bewijs dat de liefde heel diep zit. Jelena fans denken namelijk dat een lief voicemailbericht van Justin is gebruikt in het liedje…

De release van Selena's nieuwe album 'Stars Dance' (23 juli) komt steeds dichterbij. We hebben al een paar liedjes mogen horen van het album en nu is het liedje 'Love Will Remember' uitgelekt. Jelena fans gaan helemaal uit hun dak, want op het begin is een voicemailbericht te horen en zij gaan ervan uit dat het Justin's stem is…

De zangeres heeft in ieder geval al toegegeven dat 'Love Will Remember' over haar ex-vriendje gaat. ''Love Will Remember is duidelijk een persoonlijk liedje en ik hoef hier niet veel over te zeggen. Ik denk dat mijn fans het wel zullen begrijpen. Ik denk dat mensen het zelf zullen uitvinden'' zegt Selena over de song.

Justin zou ook een liedje over zijn ex hebben geschreven. Hij plaatste onlangs een foto van hun samen op Instagram. Onder de foto schreef hij #heartbreaker, wat toevallig ook de naam is van zijn nieuwe single.


Bron

'Love Will Remember' opent dus met een voicemailbericht waarin onder andere ''You are all the love in the world— you are the love of my life'' wordt gezegd.

Luister hieronder 'Love Will Remember' mét het voicemailbericht:

Denk jij dat het Justin's stem is? En wat vind je van het nieuwe liedje van Selena?

Bron: ohnotheydidnt, telegraaf

Must reads 👀