Behind the Girlscene-redactie #28

Fashion door Fleur

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield.. 

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?  
Danique is sinds vrijdag op vakantie in het zonnige Portugal. Ahhhh, wij moeten toegeven dat we wel een beetje jaloers op haar zijn.


Emma heeft sinds kort een stekkie (helaas wel tijdelijk) aan de grachten. De omgeving is niet alleen prachtig, maar het parkje aan de overkant is ook heel handig! Zo kan ze na het werk toch nog even in de zon zitten :-).Deze ijskoude Chocomel kwam maandag precies op het juiste moment voor Emma. Het is zo ontzettend warm op de redactie dat een verkoelend drankje zéér welkom is!

Nu Danique er niet is moet Emma aan superveel denken en heel veel doen. Om zo weinig mogelijk te vergeten heeft ze overal to-do lijstjes en post-its slingeren!


Emma ging woensdag naar een presentatie van P&G kennis te maken met nieuwe parfums. 


Tijdens de presentatie kregen ze zelfs een Hugo Boss bonbon -speciaal gemaakt in Antwerpen- waarin ook ingrediënten van de nieuwe en nog geheime geur verwerkt zitten. Wij kunnen alvast verklappen dat hij net zo lekker smaakte de parfum ruikt!


Fleur had in het weekend per ongeluk haar telefoon bij haar ouders in Brabant laten liggen. Dat betekende vier dagen zonder telefoon! Donderdag kwam éindelijk het opgestuurde pakketje binnen en was Fleur weer helemaal blij (en up-to-date).


Ook werd er deze week natuurlijk weer het een en ander bezorgd op de redactie, waaronder een groot pakket met nieuwe Dove producten!


Deze leuke rieten tas van Twinkle Star werd ook afgeleverd en Emma was er niet bij weg te slaan!

Fleur barbecuede deze week met haar vriendinnen, lekker buiten in de tuin! Er werden gezonde vispakketjes op gegooid, weer eens wat anders dan standaard hamburgers! Hebben jullie deze week ook gebbqt?Er werd ook weer gesnoept op de redactie! Emma bracht deze góddelijke chocoladetaart mee.De chocolade werd weggespoeld met deze schattige customized blikjes cola. Leuk zijn ze hè?!


Emma is een diehard fan van series kijken en dit is haar nieuwe liefde: The Fosters. Echt een must-see!Emma is student af en moet daarom ook - helaas - haar OV-kaart inleveren. Dat betekent dat ze ook niet meer gratis mag reizen! Aan alles komt een eind..

Wat hebben jullie dit weekend gedaan? 

Nog een fijne zondag & see you next week!