Beauty

Perfecte nagels in 5 minuten?

L'Oréal Paris komt met Nails à Porter, waarmee je binnen no time perfecte nagels kunt hebben. Het zijn namelijk kunstnagels met mooie designs die erg makkelijk aan te brengen zijn. Volgens L'Oréal zijn de ogen niet langer gericht op je nieuwste it-bag of fashionable outfit, maar ook op je nagels! Girlscene test Nails à Porter voor jou uit.  

Als wij horen over dit nieuwe product zijn wij enthousiast. Het lijkt ons ideaal voor als je weinig tijd hebt, maar toch prachtige nagels wil hebben. Danique en Emma bijten nagels (we know… foei!), en zullen dus nooit de perfecte nagels hebben… Nails à Porter zouden weleens de oplossing kunnen zijn. 

L’Oréal Paris heeft onderzoek gedaan naar de perfecte nagelvorm. De lengte, de breedte, de vorm en maat werden allemaal gemeten en geanalyseerd om te bepalen wat nu precies als de ideale nagel wordt beschouwd. Hieruit kwam de amandelvormige nagel en die vorm hebben de kunstnagels dan ook. 

Met een set Nails à Porter kun je twee keer je nagels doen, tenzij je een foutje maakt of als je geen passende nagels meer kunt vinden. Verder worden er plakkers en een klein vijltje bijgeleverd. Het merk belooft je echte nagels niet te beschadigen en dat je kunstnagels vijf dagen blijven zitten. Je kunt de kunstnagels niet hergebruiken. 

Je hebt verschillende designs waar je uit kunt kiezen: 


Neo-Couture


Femme Fatale


Tuxedo Chic


Drama Queen


Killer Nude

Wij testten er zelf ook twee!


Gebruiksaanwijzing


Zelfklevende plaatjes met handige nummers. 


Test 1: Matte Mania

Danique testte de matte kunstnagels met glimmend randje. Wauw, wij zijn echt fan van dit design! Het aanbrengen gaat erg snel en makkelijk. Het is fijn dat je niet in de weer hoeft met lijm, aangezien dat meestal een kliederboel wordt. Het puzzelen met de nagels duurde minder lang dan verwacht. Binnen no time zitten de kunstnagels erop. Als je geen kunst- of nepnagels gewend bent, dan zitten ze wel wat raar. Wij denken dat je er na verloop van tijd wel aan went, maar Danique had er geen geduld voor en hield ze maar een uur op. Bij het verwijderen van de kunstnagels beschadigden haar nagels wel een beetje, jammer.


Het eindresultaat


Test 2: French Touch

Fleur plakte French Touch op haar nagels. De plakkertjes plakken aan beide kanten, dus je moet opletten dat je het plastic aan de bovenkant er pas afhaalt als het plakkertje goed op je echte nagel zit.  Fleur verwachtte mooie nude nagels. Helaas viel dit een beetje tegen. Je ziet de plakkers zitten en verder 'liggen' ze op je nagels, waardoor de kunstnagels er niet natuurlijk uitzien. 


Het eindresultaat

Eindoordeel: ♥ (6/10)

We geven de kunstnagels een zes, omdat het aanbrengen inderdaad makkelijk en snel is. De designs zijn erg mooi en je kunt de meeste niet creëren met nagellak. We geven het product helaas geen hoger cijfer, aangezien wij het niet lekker vonden zitten en het je nagels wel een beetje beschadigt bij het verwijderen van de kunstnagels. Ook zie je bij de French Touch de lijm goed zitten en zien de kunstnagels er niet natuurlijk uit. 

De L’Oréal Nails à Porter kosten €9,99 per set en liggen nu in de winkel. 

Zou jij de L’Oréal Nails à Porter weleens willen proberen?

Must reads 👀