Fashion

Behind the Girlscene-redactie #27

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield.. 

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?Een tijdje geleden maakten jullie kans op een reisje naar Malta om The Isle of MTV bij te wonen. Lianne was de gelukkig winnares en stuurde ons een paar jaloersmakende foto's! Lianne: ''Na nog geen drie uur te hebben gevlogen waren we alweer aangekomen op Malta! Is het geen plaatje?''


''Oef, de spa bedroom was zeker geen onwelkome verrassing! Nog snel een fotootje gemaakt voor we neerploften op het reusachtige bed.''


''Diezelfde avond stonden we te swingen op de muziek van Rudimental, Rita Ora, Jessie J en Afrojack. The Isle of MTV was zeker weten geslaagd!''


''Een rustig begin met een heerlijk ontbijt. Buffet ronde nummer 3: fruit met champagne!''


''Heen en weer met de ferry van Sliema naar Valletta.''


''Nog even zonnen bij één van de vier buitenzwembaden van het hotel.''

WINNARES ISLE OF MTV OP GIRLSCENE.NL: ''Ik kon het niet geloven, toen ik het mailtje las. Een paar weken later was het dan echt zover en zaten ik en één van mijn beste vriendinnen in het vliegtuig naar Malta. Eenmaal geland werden we meteen opgehaald en naar ons hotel gebracht, wat niet het vier sterren hotel bleek te zijn, maar het vijf sterren complex! En door een foutje met de kamers eindigden we ook nog eens in een Spa Bedroom! Wat vervelend! ;-) 's Avonds kon ons geluk helemaal niet meer op. Ruim vijf uur lang hebben we samen met ruim 49.998 anderen heerlijk staan feesten op het Il-Fossos plein in Valletta, waar The Isle of MTV plaatsvond! Wat een prachtavond was dat, zeg!
Na een stevig ontbijt zijn we de volgende dag met de ferry op en neer gereisd naar Valletta. Daar hadden we heerlijk geluncht en een aantal kerkjes en bezienswaardigheden opgezocht, waarna we weer terugkeerden naar ons hotel in Sliema. Natuurlijk moest er ook nog even geshopt worden (de shoppingmall achter het hotel bleek daar uitermate geschikt voor te zijn) en ook het zonnen bij het zwembad mocht natuurlijk niet worden overgeslagen! Twee dagen vakantie is overigens wel erg kort en dat merkten we die avond maar al te goed, maar om er toch het maximale uit te halen besloten we het nachtje door te halen en te gaan stappen in Paceville! Dat was absoluut geen verkeerde beslissing: het was een enorm levendig en vooral ook gezellig uitgaanscentrum. Maar helaas was het toen echt zover: met pijn in ons hart zijn we die ochtend het vliegtuig weer ingestapt. Het liefst waren we nog wat weekjes gebleven!''


Girlscene's Danique had afgelopen weekend een surprise party voor haar vriend georganiseerd met daaraan voorafgaand een heerlijk etentje bij 'Malle Jan' in Leiden. Echt een aanrader! 


Gelukkig was er pleurbakkentocht in Leiden, aangezien ze haar vriend nog even moest bezighouden totdat iedereen zich had verzameld!


Emma is net afgestudeerd en ze gaat het werkende leven in! De eerste stap is om je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel, daarna kun je aan de slag als freelancer. Heel erg gek om de schoolbanken te verlaten en opeens zulke 'volwassen' dingen te doen, maar ook wel heel leuk! :-)


Girlscene's Emma en Petra waren onlangs in Disneyland Parijs geweest en besloten om deze ervaring met jullie te delen door een videoblog! Dit is de allereerste keer voor ons, wat het wel een beetje spannend maakt. Uiteraard staan wij open voor feedback en wij horen dat ook graag. Wij hopen dat jullie de Disneyland vlog leuk vinden!

Deze zomer laat BOHO Amsterdam zich van haar bohémian kant zien. Fleur draagt de armcandy van PS Call me en Danique een hippe zonnebril die ze kreeg!


 Woensdag was Fleur op weg naar de redactie he-le-maal natgeregend. Daardoor had ze het de hele middag koud!


Emma had woensdag haar diploma-uitreiking en nu hoeft ze dus officieel nooit meer naar school!


Alle afgestudeerden kregen een persoonlijke speech en werden in vier woorden beschreven. Dit zijn de vier woorden die volgens haar begeleider bij Emma passen, dat is nog eens fijn om te horen! 


Je kunt natuurlijk lunchen met een boterham met pindakaas, maar Fleur maakte donderdag gewoon een hele salade voor zichzelf! Gezond en super vullend. Op de foto had ze natuurlijk wel al ruim de helft opgegeten ;-).'s Middags ging Fleur naar 'House of Bols' voor een interactieve en zintuigenprikkelende tour door de wereld van BOLS Jenever en Likeur. Ze kreeg daar ook een sneak-preview van het nieuwste seizoen 'Keeping up with the Kardashians' én een cocktail workshop!Vrijdagochtend is hoofdredacteur Danique vertrokken naar Portugal. Daar zal zij de komende week lekker relaxen, bijkomen en leuke dingen gaan doen. Geniet ervan Danique!


Omdat het vrijdag was trakteerden Emma en Fleur zichzelf op een lekkere caramel cappuccino en een muffin, yumm!

Wat hebben jullie dit weekend gedaan?

Nog een fijne zondag & see you next week!

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved