News

Taylor Swift een ‘trotse hoer’?!

Taylor Swift is het doelwit van een Amerikaanse controversiële kerk. De Westboro Baptist Church staat bekend als een 'haatgroep' en is onder andere tegen homo's. Nu richten zij zich tegen de zangeres. Op een pamflet wordt Taylor uitgemaakt voor 'trotse hoer' en ze willen zelfs gaan protesteren bij een concert! Lees alle details hier.

'Taylor is een trotse hoer'
Er zijn al een paar mensen die hebben uitgesproken dat ze geen fan zijn van Taylor Swift en daar kunnen de leden van de Westboro Baptist Church nu ook bij. Ze zijn absoluut niet te spreken over de zangeres en willen dat iedereen dit weet. De reden dat ze zo tegen haar zijn? De kerk vindt dat de blondine wel doet alsof ze zo onschuldig is, maar dat ze zich ondertussen gedraagt als een hoer. 

De kerk deelt pamfletten uit met onder andere de volgende tekst: 
@TaylorSwift13 works her 'girl next door' country-singer shtick, while hopping from one young man to the next and strutting across the world stage like a proud whore.
Lees het volledige pamflet hier

Ook heeft de Westboro Baptist Church kritiek op haar vader. Volgens hen is het zijn schuld dat Taylor is uitgegroeid tot 'het boegbeeld van de jonge hoeren van het verdoemde Amerika'.

De kerk houdt het niet bij pamfletten, maar is ook van plan om te gaan protesteren bij haar concert op 3 augustus in Kansas. 

'Haatgroep'
Taylor is zeker niet de enige waar de kerk tegen is. Ze staan ook wel bekend als een 'haatgroep' en protesteren ook tegen homo's en zijn blij met kanker en natuurrampen. De zangeres is overigens niet de enige muzikant die doelwit is van de kerk, eerder protesteerden zij tegen Radiohead en de Foo Fighters. 

Wat vind jij van de kritiek van de kerk op Taylor? Vind je het terecht? Of belachelijk?

Bron: ohnotheydidnt, 3fm, thestir
Bron beeld: reporters