News

One Direction op de cover én ‘This is Us’ trailer sneak peek

Wij zouden Rosie Huntington-Whiteley allemaal wel willen zijn. Niet alleen omdat ze beeldschoon is, maar ook omdat ze omringd is door de jongens van One Direction op de cover van Glamour. Ben je benieuwd hoe de volledige cover eruitziet én wil jij een exclusief kijkje achter de schermen in de film 'This is Us'? Lees dan snel verder! 

Het is zomer en tijd voor festivals, zomerse liedjes en ontelbaar veel muzikale momentjes. Daarom komt de Amerikaanse Glamour voor de maand augustus met een 'music issue' en vroeg niemand minder dan de hotste boyband van dit moment om te poseren met topmodel Rosie Huntington-Wihteley voor de cover. Wij kunnen maar een ding zeggen: Rosie is one lucky lady


Bron

Rosie kon het niet laten om nog een keer op de foto te gaan met hottie Harry Styles en deelde de foto op haar Instagram-account. Blijkbaar is de cover al een tijdje geleden gefotografeerd, want het topmodel plaatste het kiekje onder het mom van #throwbackthursday


Bron

Ook komt de release van One Direction's documentaire 'This is Us' steeds dichterbij (29 augustus!!), maar eigenlijk kunnen we niet zo lang wachten. Gelukkig geeft de boyband een exclusieve sneak peek van de film. In 'This is Us' laten de heren zien hoe hun levens er nu uitzien, wat succes met hen en hun families doet en wat er tijdens de concerten achter de schermen gebeurt.

Bekijk hieronder de gloednieuwe trailer sneak peek van 'This is Us'! 

Watch on YouTube

Wat vind jij van One Direction's Glamour cover? Zou jij Rosie Huntington-Whiteley ook wel willen zijn? En kun jij ook niet wachten om 'This is Us' te zien?

Bron: pathe, glamour, telegraaf