Beauty

Mascara aanbrengen met een verfkwast?!

Al jaren worden de meest geavanceerde en bijzondere mascara’s op de markt gebracht: vibrerende borstels, elektrisch draaiende borstels en zelfs borstels die je van grootte en vorm kunt veranderen. De nieuwste en misschien wel bijzonderste ontdekking op mascaragebied komt van AVON en heet ‘Mega Effects’. Deze borstel is totáál anders dan alles wat je van mascara’s gewend bent! Lees snel verder!

De ergonomische borstel van de mascara is misschien nog wel het best te vergelijken met een combinatie tussen een verfkwast en een honden- of kattenborstel. Het borsteltje verwijder je uit de tube door hem voorzichtig heen en weer te bewegen. Daarna kun je hem zo buigen dat het de juiste hoek heeft om de mascara op je wimpers aan te brengen. Maar let op! Hoewel je waarschijnlijk gewend bent mascara aan te brengen terwijl je het borsteltje parallel aan je oog houdt, gaat deze Mega Effects mascara tegen dit instinct in. Deze ‘kwast’ moet onder het oog gehouden worden en je borstelt dan recht omhoog. Het klinkt misschien makkelijk, maar is een stuk moeilijker dan het lijkt!


Bron: shefinds

Volgens AVON geeft de mascara “24 uur fenomenale wimpers, klonter-proof, zweet-proof, niet-schilferend en geeft geen vlekken”. Dat belooft wat!

Zie hier het filmpje van AVON over de Mega Effects Mascara.

Watch on YouTube

 

De mascara komt halfweg juli op de markt. Kun je echt niet wachent? Schrijf je dan hier in voor de wachtlijst! 

Wat vinden jullie van de nieuwe mascara van AVON? Zouden jullie hem willen proberen? 

Must reads 👀