Lifestyle

Annemerel's dance4life Love Bracelets

22

Op zondag 3 november loopt Girlscene redactrice Annemerel de marathon van New York, samen met dance4life. De komende maanden organiseert ze allerlei acties om geld in te zamelen voor dance4life. Haar eerste actie? Een 'Love Bracelet' die ze zelf maakt en die iedereen kan kopen. Annemerel vertelt...

Ik wil al heel lang de marathon van New York lopen, maar een startbewijs in de wacht slepen is ongeveer net zoiets als een plekje frontrow bij Chanel bemachtigen. Vrijwel onmogelijk dus. Toen ik leerde dat ik de marathon ook met een goed doel kon lopen kon ik mijn geluk niet op. Niet alleen zou ik de marathon kunnen lopen, ik zou tegelijkertijd ook iets voor een goed doel doen. Ik heb verschillende marathonprogramma's van goede doelen bekeken en heb uiteindelijk gekozen voor dance4life.

Dance4life is een stichting die tot doel heeft het bewustzijn van mensen over Aids & HIV te vergroten en op deze manier uiteindelijk bij te dragen aan een wereld zonder Aids. Ze zijn inmiddels in 24 landen actief, waaronder een aantal Afrikaanse landen, maar ook in Nederland. Want hoewel je misschien denkt dat we inmiddels hier alles wel weten over Aids & HIV, heerst er onder sommige mensen nog steeds onbegrip en een taboe op. Dance4life probeert het taboe te doorbreken door bijvoorbeeld voorlichtingen op scholen. De komende maanden ga ik niet alleen geld inzamelen voor dance4life, ik ga ook op andere manieren met ze samenwerken, door awareness te creëren.

Om geld in te zamelen heb ik nu dus de Annemerel.com x dance4life Love Bracelet ontworpen. Het is een neongeel met neonroze armbandje met een koperkleurig plaatje waarin ‘LOVE’ gegraveerd staat. Roze staat voor Annemerel.com, neongeel is op dit moment (naast roze) mijn favoriete kleur, LOVE is het eerste woord van mijn motto ‘Love, live, embrace life’, maar LOVE heeft ook te maken met dance4life. HIV/Aids is een liefdesziekte, een ziekte die veel mensen oplopen tijdens het bedrijven van de liefde. Op deze manier heeft het armbandje ook weer een link met dance4life. In het armbandje zit trouwens ook elastiek, zodat je het makkelijk om en af kunt doen, zonder gepriegel met knoopjes. Ik ben super blij met het resultaat.

Wil jij een armbandje voor jezelf, je zus(je), vriendin, nichtje, collega of wie dan ook kopen.. Dat kan!!!

Prijs armbandje: 5 euro (hiervan gaat 4 euro naar mijn sponsorgeld*)
Verzendkosten: 75 cent (ongeacht de hoeveelheid armbandjes die je bestelt)

Stuur een mailtje naar annemerel4life@gmail.com, vermeld hierin hoeveel armbandjes je wilt, je rekeningnummer en je adres, hierna verstuur ik je een bevestiging. In de bevestiging staat mijn rekeningnummer waar je het bedrag naar overmaakt. Je maakt het geld dus pas over als ik je een bevestiging gestuurd heb.

LET OP! Bestel je armbandje snel, ik heb nog een groot aantal op voorraad, maar het gaat wel heel hard. Zijn ze op? Ook geen probleem, maar de levertijd kan dan wel wat langer worden.

Bestel ze sowieso voor 28 juni als je ze binnen een week wilt ontvangen. Dit weekend ga ik namelijk op vakantie en vanaf daar kan ik ze niet verzenden. Natuurlijk ga ik na mijn vakantie gewoon weer verder met maken, dus je kunt ze ook later bestellen, het duurt dan wel wat langer voordat je ze ontvangt. 

*Van het sponsorgeld gaat ongeveer 2500 euro naar mijn marathonreis. Dit is de regeling die verzonnen is door dance4life en dit wordt vrijwel altijd met dit soort marathonreizen op deze manier gedaan. Ik moet in totaal 5000 euro sponsorgeld ophalen, maar zal hier ook een deel zelf van betalen. Daarnaast ben ik niet van plan om bij 5000 euro te stoppen ;-).

Ik hoop dat jullie het armbandje leuk vinden. En mochten jullie nu zeggen, super gaaf Annemerel, dat je naar New York gaat om de marathon samen met dance4life te lopen, daar wil ik meer over lezen! Laat het horen in de reacties, als jullie het leuk vinden wil ik graag eens in de zoveel tijd een blog over mijn ervaringen schrijven op Girlscene!

LOVE dit artikel
22 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

22 reacties

 • 6 jaar geleden mvds

  Goede actie!

 • 6 jaar geleden ZotOpKleding

  Erg leuk!

 • 6 jaar geleden geertje

  echt heel leuk!!!

 • 6 jaar geleden saaaar

  echt super leuke actie

 • 6 jaar geleden Merel_Jasmijn

  Super gaaf idee! Ik ga maandag als ik mijn kleedgeld heb ontvangen meteen 4 armbandjes bestellen, 1 voor mezelf en de andere 3 voor vriendinnen van me!

 • 6 jaar geleden aliz

  Super leuke actie.. Heb net me bestelling gedaan=D

 • 6 jaar geleden yasmine658

  Leuke actie en slim gedaan met Girlscene als platform

 • 6 jaar geleden Danielle

  Echt super leuk!

 • 6 jaar geleden riemkehoi

  Super leuke actie!!

 • 6 jaar geleden Tina

  Waauw wat gaaf!

 • 6 jaar geleden cynthia

  leuke armband xoxo

 • 6 jaar geleden kinderchocola

  tot wanneer verkoop je ze? vind ze heel mooi en leuk idee heb alleen nog geen geld

 • 6 jaar geleden Brigit

  Ga je meteen even mailen vind je artikelen over hardlopen altijd superhandig om te lezen, en nu kun je er zelfs wat voor het goede doel mee doen en je droom waar maken, echt super!

 • 6 jaar geleden veralove

  so cute!!

 • 6 jaar geleden Fenna

  Wat een geweldige actie ik hoop meer van je te horen!

 • 6 jaar geleden Meisje

  IK WIL ER EEN!!!!!!!!!

 • 6 jaar geleden Daisy

  Super!! Net besteld =)

 • 6 jaar geleden Ilsee

  woww wat een goeie actie zeg!!

  ik zal snel aan mn ouders vragen of ik ook een armbandje mag kopen, ze zijn echt super mooi!

  ik zal het ook nog wel even aan een paar vriendinnen vertellen die dit vast ook een super goeie actie vinden.

  ik wil heel graag meer over jou avontuur horen

  x

 • 6 jaar geleden Soepstengel

  Leuk verpakt!

 • 6 jaar geleden Annemerel - Redacteur Girlscene (redactie)

  @Traveler, yes!!! Daar zorgt dance4life in ruil voor het sponsorgeld voor. Super fijn!

 • 6 jaar geleden foreveryoung

  Wat een leuk idee, ook echt een leuk armbandje!

 • 6 jaar geleden Traveler

  Wat ontzettend gaaf zeg! Heb je nu al wel of niet een startbewijs? Ja toch?

  Anyway, mijn mailtje is verstuurd voor een armbandje om je te steunen!

 1. 1