Ben & Jerry's lanceert kledinglijn

Fashion door Redactie

Goed nieuws: het overheerlijke ijsmerk Ben & Jerry’s brengt binnenkort een eigen kledinglijn op de markt. Dus dat betekent dat hun heerlijke zoetigheid binnenkort ook op kledingstukken terug te vinden zijn! Leuke shirts, vrolijke prints en grappige teksten sieren de collectie.

Net als het ijs van Ben & Jerry’s is de kledinglijn ook op een verantwoorde manier geproduceerd, vandaar dat de lijn ook onder de naam: ‘Fairly Fashion’ schuil gaat. De kleding is namelijk voor honderd procent gemaakt van organic cotton.

En door de aanschaf van een kledingstuk draag je zelf ook een steentje bij, aangezien een deel van de opbrengst aan maar liefst drie verschillende goede doelen wordt geschonken: Stichting Wonder, Lekker Vel en War Child. MADE-BY ondersteunt Ben & Jerry’s bij het realiseren en het produceren van de collectie. Daarnaast maakt de lijn onderdeel uit van de nieuwe campagne ‘Via La Givolution’.

De kledinglijn is via de webshop te koop, andere verkooppunten zijn nog niet bekend. De prijzen variëren van € 19,95 tot € 39,95

Prijs € 19,95

Prijs € 14,95

Prijs € 19,95

door Danique