Fashion

Behind the Girlscene-redactie #25

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield..

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?  


Girlscene's Danique was afgelopen weekend shoppen in Haarlem! Natuurlijk moest er ook gegeten worden..... Bij Babette is echt een aanrader, je kunt er terecht voor heerlijke homemade taart & verschillende soorten thee!


Van oud stagiaire Eline (die nu bij Linda. stage loopt) kregen wij de nieuwe Linda. Meiden opgestuurd, aangezien er een advertentie van Girlscene in staat! We like!! Hebben jullie hem al gespot?


Ken je de exclusieve make-up van ICI PARIS XL al? Je maakt op Girlscene nu kan op een make-uppakket! Klik hier voor de winactie.


Petra testte maandag de Pupa Milano nail art! Ben je benieuwd naar de review? Houd Girlscene dan in de gaten. 

Fleur en Emma
Afgelopen maandag was Fleur's eerst stagedag bij Girlscene! Hier werd ze ingewerkt door Emma. De eerste dag bevat vooral veel informatie!

eten

SPA
Girlscene's Danique heeft al een tijdje een nieuwe leefstijl aangemeten, lees gezonder eten/drinken en sporten! Daarom was ze ook erg blij toen ze deze twee nieuwe Spa varianten: munt & citroen opgestuurd kreeg! Heerlijke en verfrissende smaken zonder suiker & kcal, ideaal voor deze zomer :-)

behinds

Annemerel woont heel dicht bij het strand en dronk dinsdagavond een drankje bij een ondergaande zon!

Annemerel

De volgende dag was de warmte wat minder fijn! Zweten bij het hardlopen! En die pollen in de lucht! Iekkkk!

annemerel

Woensdag was Annemerel's vriend jarig en om dat te vieren gingen ze samen uiteten. Als dessert koos Annemerel voor een ijskoffie! Wow! Zo lekker! Starbucks eat your heart out!

Petra
Deze week vond ook iets minder leuks plaats, stagiaire Petra gaat ons namelijk verlaten. Echt super jammer, we gaan je missen Peet!

Fleur
Fleur testte afgelopen donderdag de droogshampoo op een wel heel bijzondere manier! Er zat een regencape bij voor het festivalseizoen ;-).

Petra

Danique

behinds
Natuurlijk werden er ook afscheidscadeautjes uitgewisseld op Petra's laatste dag. Super lief!

Wat hebben jullie deze week gedaan?

Nog een fijne zondag & see you next week! 

Liefs, Girlscene

LOVE dit artikel
6 meiden hebben deze blog geloved