News

Kim Kardashian is bevallen van dochter!

Kim Kardashian zag er al maanden uit alsof ze ieder moment kon bevallen, in werkelijkheid was ze pas over ruim een maand uitgerekend. Maar de baby van Kim Kardashian en Kanye West had het wel gezien in Kim's buik en besloot dit weekend al geboren te worden. Kim en Kanye zijn sinds zaterdagochtend de trotse ouders van een prachtige, gezonde dochter.


Bron beeld: Reporters – Kim afgelopen week, we kunnen ons voorstellen dat Kim erg blij is dat ze vijf weken te vroeg bevallen is.. Kun je nagaan hoe groot haar buik geweest zou zijn als ze nog vijf weken langer door had moeten lopen..

Het was al zo vreemd.. Kanye West was vrijdagavond niet op zijn eigen feestje ter ere van zijn nieuwe album Yeezus. Naar verluidt was de reden hiervoor dat zijn vriendin Kim zich niet goed zou voelen. Ongeveer tegelijkertijd begonnen de speculaties… Zou Kim aan het bevallen zijn?

Roddelwebsite TMZ was de eerste die kopte met 'Kim Kardashian bevallen', even later werd het nieuws door E! News bevestigd. Kim en Kanye zijn inderdaad op zaterdagochtend, 15 juni, in het Cedars-Sinai Medical Center ouders geworden van een mooie dochter. Ze is ongeveer vijf weken te vroeg geboren, maar weegt toch al rond de 5 pond (dat is maar iets minder dan het gemiddelde babygewicht).


Bron beeld: Reporters

Volgens een bron van E! News lijkt de baby precies op Kim, ze heeft donker haar.. (dat hadden we natuurlijk niet verwacht, met Kim Kardashian en Kanye West als ouders….). Kim's moeder Kris was gisteravond gewoon weer aan het werk en stond op de rode loper bij de Daytime Emmy Awards. Ze vertelde reporters dat de baby 'beautiful' is. Op de vraag wanneer we meer gaan horen over Kim en Kanye's baby anwoordde ze: 'Snel, hoop ik'. Wij zijn heel erg benieuwd waar we de eerste foto's gaan vinden..

Kim's zus Khloé schreef op twitter over haar nichtje: "Ik weet niet hoe ik het wonder dat nu deel uitmaakt van onze familie moet beginnen te beschrijven. Mama en baby zijn gezond en rusten uit. We zijn dankbaar voor alle liefde." Aaahhhhh…

Wij gokken voorlopig op: Kassandra Donda West-Kardashian, wat denken jullie?

Bronnen: TMZ / Ohnotheydidnt / Twitter / E! News

Must reads 👀