Celebs

ITgirl Cara Delevingne

Cara Delevingne is HOT. Had een jaar geleden nog maar een handjevol mensen van het topmodel / IT-girl gehoord, inmiddels zijn er nog maar weinig mensen die haar niet kennen. Cara is overal. Van filmpremière tot ZARA campagne en van catwalk tot Yves Saint Laurent reclame. Tijd om ook een artikel aan het fenomeen te wijden op Girlscene.

Cara Jocelyn Delevingne werd op 12 augustus 1992 geboren in Londen. Ze is de kleindochter van Sir Jocelyn Stevens, de ex-directeur van uitgeverij English Heritage. Cara komt dus uit een welgestelde familie en heeft tijdens haar jeugd niets gemist. Naast een beroemde opa, heeft Cara ook nog een beroemde oudere zus. Poppy Delevingne is net als Cara model en wordt vaak gespot op feestjes. Poppy en Cara hebben nog een zus, Chloe.


Kleine Cara met haar vader..

Cara had als jong meisje niets met mode. Ze was meer een jongens-meisje en was altijd buiten aan het spelen. Aan make-up en shoppen deed ze niet.


Als klein meisje was Cara al super stoer..

Dat veranderde een aantal jaar geleden. Of nou ja, Cara is nog steeds geen meisje-meisje, maar ze kreeg wel meer te maken met mode en make-up. Ze werd namelijk model voor de webshop ASOS. Al snel werd Cara écht ontdekt en het afgelopen jaar heeft Cara samengewerkt met bijna ieder denkbaar modemerk. Om zomaar iets te noemen.. Chanel, Yves Saint Laurent, H&M, ZARA, Stella McCartney, Dolce & Gabbana, Victoria's Secret en natuurlijk.. Burberry.


Cara Delevingne voor Yves Saint Laurent


Cara voor ZARA


Cara voor het merk Bo Bo

Cara is niet alleen geliefd bij modemerken, ze wordt ook vaak gespot met andere celebs op feestjes. Het lijkt soms wel alsof ze nooit slaapt, Cara is overal! Vorige maand werd Cara verdacht van het gebruik van cocaïne. Er viel een zakje wit poeder uit haar tas. Cara heeft nog geen commentaar gegeven, maar H&M is een onderzoek gestart. De modeketen heeft namelijk een zero tolerance beleid, als Cara daadwerkelijk coke gebruikt zou zij sowieso haar contract met H&M verliezen. De cocaïne zou haar eeuwige energie wel verklaren.


Cara is de lieveling van Kaiser Karl (Lagerfeld)


Cara's BFF is Rita Ora


BFF-liefde op het MET Gala


Maar Rita is niet Cara's enige beroemde vriendin, Cara kan ook Rihanna tot haar vriendinnenkring rekenen.

Cara is niet je doorsnee model, ze eet en ze trekt de meest bizarre bekken op foto's. Haar grote ogen en dikke donkere wenkbrauwen maken haar look compleet. Cara is stiekem nog steeds een tomboy.


Cara staat bekend om haar gekke bekken.. Oh en ze EET!

Maar Cara kan ook heel sexy en mooi gestijld op de rode loper verschijnen. Er is dan niets meer te zien van haar wilde karakter.


Cara gekleed door Christopher Bailey van Burberry tijdens het MET Gala begin mei dit jaar.


Cara alweer gekleed door Christopher Bailey van Burberry, dit keer voor de première van The Great Gatsby in Cannes. Cara was volgens de geruchten persoonlijk door hoofdrolspeler Leonardo DiCaprio uitgenodigd.

Wat vind jij van Cara's looks? Denk je dat zij net als Heidi Klum & Naomi Campbell een bekend gezicht blijft of dat de hype rondom haar knappe koppie wel weer voorbij waait?

Bron beeld: Instagram

Must reads 👀