Behind the Girlscene-redactie #24

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield..

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?  


Annemerel's zusje maakte deze week een heerlijke vegan chocoladetaart.. Helaas at ze er wel slagroom bij.. Hmmm toch niet meer zo Vegan.


Annemerel rende afgelopen zondag de Ladiesrun in Rotterdam met meiden van haar blog. Annemerel ging niet voor een PR maar sleepte Esmée en haar zusje er doorheen, dat neemt niet weg dat ze een gezicht trok alsof ze een kind aan het baren was. Esmée en Roos keken ook niet al te vrolijk! Oeps!

Afgelopen weekend was Danique in 't Zuiden des lands bij haar familie. Wat was het weer genieten van het heerlijke eten, de gezelligheid en natuurlijk het overheerlijke weer!


De maandagochtend begon al goed... Girlscene's Danique had een meeting met Laura van SoPR om nieuwe samenwerkingen te bespreken, met o.a. Nelly.com, Mexx en Frogbox! To be continued...


Dinsdagochtend was Danique bij de lancering van het nieuwe schoenenmerk Mipacha in Hutspot te Amsterdam. Schoenen met een Peruaanse touch en volledig handgemaakt! Ze zijn helaas niet goedkoop, je betaalt €109,99 voor deze beauties. Hebben? Klik dan hier. Liever eerst passen? Neem dan een kijkje bij Baskèts (Elandsgracht 59 in Amsterdam) en binnenkort bij Hutspot (van Woustraat 4 in Amsterdam).


Emma werkte afgelopen dinsdag vanuit huis. Voordeel? Werken vanuit je luie bed. Nadeel? Geen gezellige collega's. En nee, ze zat niet stiekem te Facebooken onder werktijd, we communiceren altijd met elkaar over werk via de chat ;-). 


Via het to-do lijstje weten we welke artikelen er die dag geschreven moeten worden. De toekomstige artikelen houden we natuurlijk nog even geheim. 


Dit hoort ook bij de daily job: agenda's versturen. Heb jij jouw exemplaar al? Bestel hem hier


We bezoeken dan ook regelmatig het postkantoor en plakken behoorlijk veel postzegels. 


Afgelopen dinsdag testte Girlscene's Petra samen met een vriendin de nieuwe zonnemake-up van Bourjois! Het zijn bronzing producten waarvan je een mooie bruine teint krijgt. Ben jij benieuwd hoe bruin ze zijn geworden? Houd dan Girlscene in de gaten!


Petra is dolblij met haar nieuwe tas! Door het vrolijke kleurtje past hij perfect in haar zomergarderobe.


Emma ontving deze week goed nieuws: haar scriptie is voldoende! Ze hoeft de scriptie alleen nog maar te verdedigen, maar ze is sowieso afgestudeerd. Daar hoort natuurlijk een glaasje prosecco bij. Hoera! 


De vlag hing uit bij Emma's ouderlijk huis, ook omdat haar broertje geslaagd is voor zijn vwo. Dubbel feest!


Danique trakteerde Emma op red velvet cake om het goede nieuws te vieren. Hij was héél lekker en de hele redactie heeft een stukje geproefd. 

Wat hebben jullie deze week gedaan?

Nog een fijne zondag & see you next week! 

Liefs, Girlscene