Beauty

Test: NYC Sweet Splash Gloss Stick

Het lijkt wel een trend: balm en gloss in de vorm van een potlood. Deze potloden, ook wel 'sticks' genoemd, geven je lippen een leuk kleurtje en verzorgen tegelijkertijd. New York Color komt met de Sweet Splash Gloss Sticks, voor als je lippen wel een oppepper kunnen gebruiken en als je stralend de deur uit wil gaan. Klinkt veelbelovend, tijd om te testen. Lees snel verder voor Girlscene's oordeel! 

De Sweet Splash Gloss Sticks zijn er in drie verschillende kleuren: mango punch, pink spark en revided berry. Wij testen de pink spark en revided berry. Zoals je ziet zijn de gloss sticks in een potloodvorm. Je hebt geen puntenslijper nodig, maar je kunt ze omhoog draaien aan de onderkant. 

Pink Spark

De kleur van de stick zou ik beschrijven als felroze, dus zo'n kleur had ik ook verwacht op mijn lippen. Dit pakte echter totaal anders uit, hij geeft juist een natuurlijke look. Bij het aanbrengen brak de stick (dat is misschien ook deels te wijten aan mijn enthousiasme), waardoor ik hem met mijn vinger op mijn lippen heb gesmeerd. Voor zover ik dus kan zeggen smeert de gloss wel goed uit. Mijn lippen voelden gehydrateerd aan en ze hebben een mooie glans. De kleur is alleen totaal anders… 

Revided Berry

Deze kleur komt alweer meer overeen met de kleur die je van de stick verwacht, maar ik dacht dat hij nog wat paarser zou uitvallen. In de close-up lijken mijn lippen wat rood, maar in het echt was het meer paars. Gelukkig brak de stick deze keer niet en ik kon hem nu beter aanbrengen. Ik merkte nu dat er snel een 'randje' ontstaat langs de randen van mijn lippen, super irritant! Danique zei dat het leek alsof ik net een ijsje had gegeten, dat is natuurlijk niet de look die ik wil! Ik veegde het een beetje uit en toen zat het er beter op. 

Eindoordeel: ♥ (4/10)
Nee, ik ben niet enthousiast. De eerste kleur kwam niet overeen met wat ik verwachtte en de tweede verdeelde de gloss niet goed over mijn lippen. Wel voelen mijn lippen verzorgd aan en hij plakt niet. 

De Sweet Splash Gloss Sticks kosten € 3,99 per stuk. 

Zou jij deze sticks weleens willen proberen? Of laat je ze liever liggen?