News

Gossip Girl(scene) week 23

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!


Bron beeld: Reporters

Vorige week schreven we het al, Katy Perry en John Mayer waren samen gespot! Nu lijkt het erop dat de twee weer romantisch met elkaar betrokken zijn. Meerdere bronnen bevestigen dit gerucht aan E! News. Sinds de memorial day party van Katy vorige week maandag spreken John en Katy dagelijks af. Ze geven het geen naam, maar ze schijnen het erg gezellig met elkaar te hebben.

Wat vind jij van Katy en John samen? Match made in heaven, of zal dit gegarandeerd weer verkeerd aflopen?


Bron beeld: Reporters

Kim Kardashian is deze week officieel gescheiden van Kris Humphries. Kim en Kris troffen in april een schikking die een einde maakte aan anderhalf jaar ruziën over de scheiding. Afgelopen maandag keurde de rechtbank de scheiding officieel goed en is Kim dus officieel geen getrouwde vrouw meer. 

Een dag eerder werd in Kim's realityshow 'Keeping up with The Kardashians' al bekend gemaakt dat Kim en haar nieuwe vriend Kanye West een dochtertje verwachten. Kim zal het meisje naar verwachting over ongeveer een maand ter wereld brengen.


Bron beeld: Reporters

Channing Tatum is afgelopen week voor het eerst vader geworden! Zijn vrouw Jenna Dewan Tatum beviel op 31 mei van een dochter! Het stel heeft hun eerste nakomeling de naam Everly gegeven. Congrats Channing en Jenna!


Bron beeld: Instagram

Amanda Bynes is afgelopen week uit haar New Yorkse appartement gezet. Het schijnt dat haar buren dit al veel langer op de planning hadden staan. Er zou altijd een wietgeur rond het appartement van Amanda hangen en ze zou voor veel overlast zorgen. Deze week is het de buren eindelijk gelukt om Amanda uit het gebouw te zetten. 

Meer Amanda nieuws? Ze twitterde deze week onder andere dat ze Liam Hemsworth de mooiste man op aarde vond.. Hmmmmm, we zijn het wel een klein beetje met haar eens, jullie niet dames?


Bron beeld: Instagram

Is Ashley Olsen gegroeid? Heeft ze enorm hoge hakken aan? Nee! Het is Elizabeth Olsen die naast haar oudere zus Mary-Kate staat. Kleine zusjes worden groot moet Mary-Kate gedacht hebben. Elizabeth is ruim tien centimeter langer dan de één meter zevenenvijftig lange Mary-Kate. De twee bezochten de CFDA Fashion Awards deze week. 

Wat vinden jullie, is Elizabeth een goede vervangster voor Ashley op de rode loper?

Bron: Perez Hilton, Ohnotheydidn't, E! Online

Must reads 👀