Beauty

Lipstick Color Boost van Bourjois

We zien steeds vaker de lipbalm in de vorm van een potlood verschijnen. Het handige aan deze lipbalms zijn dat ze je lippen niet alleen mooi kleuren, maar ook nog eens verzorgen! De nieuwe lipbalm stick van Bourjois gaat zelfs nog een stapje verder door de lipstick waterproof te maken en er een SPF factor in te verwerken.

De lipstick Color Boosts verschijnen in vier zomerse kleuren. Van links naar rechts op de foto: Red Sunrise, Fuchsia Libre, Peach on the Beach en Orange Punch.
Bourjois

Zoals je ziet zijn de lipsticks in een handig potlood formaat waarbij je geen puntenslijper nodig hebt. Je draait namelijk gewoon aan het zilveren uiteinden om de punt weer groter te maken. Er zitten zijde-extracten in verwerkt waardoor de lippen voor wel 10 uur gehydrateerd worden! Daarnaast bescherm je je lippen ook nog tegen de zon met de SPF 15 factor. De kleurtjes zien er lekker zomers uit en ik -Petra- ben benieuwd hoe de kleur op de lippen uitpakken!

Red Sunrise
resultaat

Kleur: Dit is een zomerse, rode kleur en heeft een beetje de kleur van een framboos.
Verschilt de kleur op de lippen: De kleur is misschien iets lichter op de lippen, maar het verschilt niet veel.

Fuchsia Libre
resultaat

Kleur: Dit is een dieproze, fuchsia kleur met een vleugje blauw.
Verschilt de kleur op de lippen: Nee, de kleur komt overeen met de kleur van de lipstick.

Peach on the Beach
resultaat

Kleur: Dit is een mooie perzikkleur met een beetje roze erin verwerkt.
Verschilt de kleur op de lippen: Ja, de kleur op de lippen is vrij licht. De kleur van de lipstick is ook meer lichtroze (dit komt op de foto niet helemaal naar voren). Op de lippen is de kleur wel echt een perzikkleur.

Orange Punch
resultaat

Kleur: Een oranje kleur met een vleugje rood.
Verschilt de kleur op de lippen: Ja, de kleur op de lippen is iets lichter en transparanter.

Bourjois

Plakkerig: Nee, de lipstick is niet plakkerig.
Vettig: Ja, hij is wel lekker vettig en hierdoor is de lipstick ook verzorgend voor de lippen.
Verzorgend: Ja, mijn lippen voelen lekker zacht! Het voelt bijna net als een Labello.

Ik geef de lipsticks een 8 omdat het fijne lipsticks zijn! Ze smeren lekker en verzorgen je lippen. Een echt pluspunt is dat er ook een SPF factor in zit en dat hij waterproof is. Helaas net geen 9, omdat ik vind dat niet alle kleuren goed uitpakken op de lippen. De lichte kleuren zijn namelijk maar moeilijk te zien en zijn vrij transparant.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ (8 /10)

De Bourjois lipsticks zijn al verkrijgbaar bij de lokale drogisterij en parfumerieën. De Lipstick Color Boost kost € 9,99.

Welke kleur vind jij het mooist?

Must reads 👀