Behind the Girlscene-redactie #23

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield..

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?  

behinds

behinds
Afgelopen weekend was het zulk mooi weer, dus genoeg reden om vroeg op te staan en te gaan hardlopen!

behinds
Girlscene's Danique is onlangs begonnen met tennisles! Dus er moesten tennisspullen aangeschaft worden...
behinds... tennisschoenen, kleding & een racket! Natuurlijk bijna alles met een Girlscene roze accent ;-) 


Annemerel had afgelopen maandag een super lekkere 'snack'. Ze had een raw chocolate reep van Lovechock met Gojibessen en sinaasappel. Hmmmmmmmm!

behinds
Petra werkte afgelopen maandag vanuit school, omdat ze 's middags toch al naar school moest. Zo kon ze optimaal haar tijd benutten en nog lekker wat artikelen schrijven. Het is iets minder gezellig dan op kantoor, maar met wat lekkers van Starbucks kwam zij de dag wel door ;-).


Een blije dag voor Emma: ze heeft haar scriptie ingeleverd! Ze werkt er al sinds maart aan en ze werkte tegelijkertijd bij Girlscene, dus ze is wel een beetje trots dat ze het op tijd heeft ingeleverd ;-). Volgende week hoort ze of het een voldoende is!


Afgelopen maandagavond was het zulk mooi weer, ideaal voor een bootcamp van sporty spice Esmee!


Dinsdag was het super mooi weer, dus de hele redactie verplaatste zich naar buiten om daar lekker te lunchen. Zo kunnen we toch nog een beetje bruin worden ;-).

Op dinsdag kregen we het beste pakketje ooit (omdat het zo warm was): ijsjes! Thanks Ola!


En terwijl de rest van de redactie lunchte op de trap en ijsjes at, ging Annemerel rennen in haar lunchpauze.. 


Ok, ok.. stiekem ging ze ook rennen om vervolgens bij de Italiaan een ijsje te halen, shtttt! Hmmmmmm citroensorbet!


Deze week werden we door La Sisters verrast! Omdat we een samenwerking met hen zijn aangegaan, hebben we deze toffe shirts gekregen! Thanks La Sisters!! Willen jullie ook kans maken op zulke toffe items? Check dan de winactie hier.


Heb jij de nieuwe Girlscene agenda al? Zo niet, dan kun je hem hier bestellen!


Donderdag was het zo warm op het kantoor geworden, dat we besloten om een ijsje te gaan halen. Dat vonden wij natuurlijk helemaal niet erg ;-).

Het IJscuypje is een echte aanrader!

Wat hebben jullie nog gedaan dit weekend?

Nog een fijne zondag & see you next week!


Liefs, Girlscene