News

De Kardashians ♥ Photoshop

Dat de Kardashians niet vies zijn van een beetje Photoshop, dat wisten we inmiddels wel. En dat is maar weer eens bevestigd. Aanstaande zondag begint in Amerika alweer het achtste seizoen van de populaire realityserie Keeping up with The Kardashians, natuurlijk moesten daar de nodige promofoto's voor gemaakt worden. Maar of die foto's de 'realiteit' weergeven…..

Dit is de promofoto voor het nieuwe seizoen van Keeping up with The Kardashians. One big happy family. De enige die mist op de foto is Kim's vriend Kanye, maar Kanye zal dan ook niet (of nauwelijks) in de serie te zien zijn omdat hij niets met de serie te maken wil hebben. Iedereen heeft z'n armen om elkaar heen geslagen, behalve Khloe en Lamar.. Hmmm… vreemd?

Of niet… Afgelopen week plaatsten de Kardashians een behind the scenes filmpje van de shoot en toen werd ons direct duidelijk waarom Khloe en Lamer ons niet wat meer liefde showden..

Hé, wie mist daar op het behind the scenes filmpje? Lamar! Lamar was helemaal niet bij de photoshoot aanwezig en is later naast Khloe geplakt!

Maar dat is niet de enige foto waar Lamar in gephotoshopt is..

Lamar's gephotoshopte lichaam is niet het enige dat opvalt aan de foto's..

Rob Kardashian is het afgelopen jaar aardig wat kilootjes aangekomen. Zijn stukgelopen relatie met Rita Ora en andere mentale problemen schijnen hier de oorzaak van te zijn geweest. Op het filmpje is goed te zien dat Rob wat meer vlees op zijn gezicht heeft.. Op de foto lijkt hij echter de vrolijke jongen die hij zes jaar geleden tijdens het eerste seizoen van Keeping up with The Kardashians was.

Ook papa Bruce is flink gephotoshopt.. De kenners zien natuurlijk meteen dat dit Bruce is, maar als je de Kardashians niet zou kennen zou je Bruce net zo goed voor een tante van de familie aan kunnen zien!

Wat vinden jullie van al dat gephotoshop? Moet dat kunnen, of vinden jullie van niet! Wij kunnen er wel om lachen, gelukkig zijn de Kardashians zelf heel erg open over het feit dat ze Photoshop gebruiken.. Maar om het zo op deze manier te zien vonden we toch aardig hilarisch!

(Sorry! De gif-jes werken helaas niet helemaal naar behoren, als je ze beter wil zien, bekijk ze dan bij de bron: Buzzfeed)

Bron: Buzzfeed

Must reads 👀