Beauty

Nieuwe Mythic Oil shampoo en conditioner van L’Oréal

L'Oréal heeft haar Mythic Oil lijn uitgebreid met de Mythic Oil Souffle d'Or shampoo en conditioner. De Mythic Oil Souffle d'Or voedt en beschermt het haar door de voedende arganolie en beschermende saffloerolie. De shampoo en conditioner zijn ideaal voor vrouwen met fijn en dof haar. Lees hier wat ik – Petra – van de nieuwe shampoo en conditioner vind!

De Sparkling shampoo en conditioner:
loreal

Souffle d'Or shampoo
De shampoo reinigt het haar mild, zodat het haar wordt verfrist en luchtiger aan zal voelen. Ook moet je haar door deze shampoo een geweldige glans krijgen. De shampoo is vrij van parabenen en siliconen

shampoo

Ingrediënten:  
shampoo

♥ Wat vind ik?
Allereerst moet ik zeggen dat de flacon zelf één en al luxe uitstraalt. De shampoo is voorzien van parelmoer glitters en is goudkleurig, het ziet er al uit als een echt cadeautje voor je haar! Toen ik de shampoo in mijn haar masseerde, rook ik meteen de heerlijke geur van jasmijn en vanille. Het heeft een heerlijke frisse geur. Het is een lichte shampoo op oliebasis, waardoor het gemakkelijk is om in je haar te verdelen. Ook heb je niet zo heel veel shampoo nodig, omdat het met een klein beetje shampoo ook al heerlijk schuimt. Mijn haar voelt schoon en zacht aan.  

Om mijn haar optimaal te verzorgen test ik natuurlijk ook de bijbehorende conditioner!

Souffle d'Or conditioner
De conditioner voedt het haar zonder het te verzwaren, hierdoor krijgt het een luchtige look. Het is de allereerste transparante conditioner van L'Oréal en het is verrijkt met gouden micro-deeltjes. De conditioner is vrij van parabenen.  

conditioner

Ingrediënten:
ingredienten

♥ Wat vind ik?
Ook de flacon van de conditioner ziet er sparkling uit! De conditioner ruikt al net zo heerlijk als de shampoo. Ik vind het erg fijn dat deze conditioner op oliebasis is, het is daarom wat lichter en makkelijker te verdelen in je haar dan stevige conditioners die ik gewend ben. Ik heb het de hele douchesessie in laten trekken en met uitspoelen voelt mijn haar super zacht aan! Het wordt nog zachter dan met de shampoo. Als mijn haar eenmaal droog is, heeft het nog die heerlijke geur en voelt het zacht en gezond aan.  

Zie hier het resultaat!
resultaat

Mijn haar is dus heerlijk zacht en heeft een mooie glans gekregen. De glitters die in de shampoo en de conditioner zijn verwerkt, spoel je er gemakkelijk uit dus er blijven geen glitters achter op je haar. Daar was ik in het begin wel een beetje bang voor! Maar hier zie je dus niets van, omdat je ze weer uit je haar spoelt tijdens het wassen.

De Souffle d'Or shampoo kost € 15,60 en de conditioner is € 19,05. De shampoo en conditioner zijn alleen verkrijgbaar bij de L'Oréal Professionnel salons. Bekijk hier de vestigingen.

Ga jij de shampoo en conditioner proberen?  

Must reads 👀