Beauty

Getest: Aussie 3 Minute Miracles special editions

Aussie heeft speciaal voor meiden die last hebben van futloos haar, 3 Minute Miracles. De 3 Minute Miracles zijn nu verkrijgbaar in een special edition van de Aussie Street Art lijn. Met deze conditioners heb je binnen 3 minuten weer een bos gezond, glanzend haar. Wij waren natuurlijk erg benieuwd of dit ook echt het geval is! Emma, Petra en Marleen van Ze.nl, hebben de producten voor jou getest.

De conditioner is er in 3 verschillende varianten: 'Reconstructor', 'Frizz remedy' en 'Colour Mate':
Aussie

3 Minute Miracle Reconstructor  
Deze conditioner is speciaal voor beschadigd haar.

aussie

♥ Wat vindt Marleen?
Allereerst: de geur! Ken je die mierzoete, roze kauwgom van Bubblicious? Je haar ruikt gegarandeerd de hele dag naar snoepjes. Het is eigenlijk heel handig, vooral de knijpfles is een uitkomst – geen kliedergevaar! – Na het wassen masseer je deze conditioner in je haar en laat je het de hele douchsessie intrekken, Kun je ondertussen mooi je benen scrubben en scheren. Ik heb zelf een boblijn dus mijn haar wordt al gauw te zwaar. Gelukkig was dat bij deze conditioner totaal niet het geval! Dat klinkt als een mooi praatje, maar na het op laten drogen van mijn haar voelde mijn lokken superzacht en glansde het zowaar! Ook mijn vriend was aangenaam verrast door de lekkere geur. I like!  

3 Minute Miracle Frizz Remedy
De Frizz Remedy is er speciaal voor meiden die vaak last hebben van pluishaar.  

Aussie

♥ Wat vindt Petra?
Ik vind dit een erg fijn product! Zelf heb ik vaak last van pluishaar en is het altijd lastig om mijn haar in model te krijgen. Ik stijl mijn haar daarom vaak, maar dit is natuurlijk niet goed voor je haar. Het eerste wat mij meteen opvalt is de handige knijpflacon! Je hebt geen dop nodig, het enige wat je moet doen is de sticker verwijderen. De 3MM ruikt best zoet, en doet mij meteen denken aan de geur van roze kauwgom. Mijn haar voelt erg zacht tijdens het uitspoelen en als mijn haar is opgedroogd voelt het gelukkig ook nog lekker zacht aan! De geur van de 3MM ruik je nog wel in je haar, maar gelukkig niet zo heel sterk. Mijn haar voelt een stuk gezonder aan! Het handige vind ik ook dat je het product zo vaak kunt gebruiken als je wilt en dat het maar 3 minuten nodig heeft om in te trekken.  

3 Minute Miracle Colour Mate
Deze conditioner is voor meiden met gekleurd haar.  

Aussie

♥ Wat vindt Emma?
Ik vind de Aussie conditioner voor gekleurd haar erg fijn! Bij het aanbrengen valt me als eerste de heerlijke geur op. Hij ruikt erg fruitig, wat mij aan de zomer doet denken. De geur is niet té en overheerst dus niet. Als ik de conditioner in mijn lokken smeer voelen ze al meteen zacht aan! Ik laat het braaf 3 minuten intrekken (als je haar geen intensieve verzorging nodig heeft, kun je het ook 1 minuut laten intrekken, maar mijn lokken zijn redelijk droog) en was het er daarna uit. Wauw, zijdezacht! Een gek ding: als mijn haar opdroogt voelt het niet meer zo zacht aan, maar een paar uur later weer wel! Mijn lokken voelen na afloop echt zacht en verzorgd aan. Ik ben in ieder geval fan.  

Ingrediënten van de 3 Minute Miracles:
♥ Australische muntbalsem
♥ Aloë vera
♥ Avocado
♥ Jojoba-olie
♥ Blue gom eucalyptusbladeren
♥ Custard appel
♥ Quandong
♥ Schors van wilde kersenboom

De Aussie Street Art special editions zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de 30 grootste winkels van Etos. De 3 Minute Miracles kosten € 9,14.

Wat vinden jullie van de 3 Minute Miracles van Aussie?