News

Gossip Girl(scene) week 21

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!


Bron beeld: Reporters

Veel meiden dromen over Leonardo DiCaprio, maar de 20-jarige Cara Delevingne doet dat duidelijk niet! Leonardo en Cara waren afgelopen week beiden in Cannes voor het filmfestival. Er wordt zelfs gefluisterd dat Cara door niemand minder dan Leo himself was uitgenodigd om bij de première van zijn film The Great Gatsby aanwezig te zijn.

Maar denk maar niet dat de liefde wederzijds is. Leonardo, die bekend staat om zijn liefde voor blonde vrouwen met lange benen, is het niet gelukt om Cara om zijn vinger te winden… Volgens ooggetuigen moest Cara niets hebben van Leo's geflirt… Ooooh, wij hadden het wel geweten hoor!


Bron beeld: Reporters

Afgelopen weekend maakte Miley Cyrus tijdens de Billboard Music Awards in Las Vegas bekend dat haar nieuwe single op 3 juni gelanceerd wordt! We hebben lang moeten wachten op Miley's nieuwe muziek, maar volgens haar wordt het FANTASTISCH. Het eerste nummer van het album dat later dit jaar moet uitkomen heet 'We Can't Stop'.

Wat we nog meer op het album kunnen verwachten? Ohhh you know, we zouden niet vreemd opkijken als er een samenwerking met Dhr. Bieber op het album zou staan. Miley werd afgelopen week namelijk gespot bij de studio van Bieber en zowel Miley als Justin hebben het gerucht nog niet ontkracht.. To be continued…

Of ze nu samen zijn of niet, dat Selena en Justin nog steeds vriendelijk met elkaar omgaan werd afgelopen weekend wel duidelijk. Selena en Justin waren allebei op de Billboard Music Awards en op Backstage beelden die live werden uitgezonden, was te zien dat Selena een zoen aan Justin gaf. Ok, hold your horses ladies, dit betekent niet dat de twee samen zijn, het was slechts een zoen op de wang, zo één die ook makkelijk voor vriendschappelijk door zou kunnen gaan.

Maar vertederend was het wel… Wie het niet zo vertederend vond? Selena's BFF Taylor Swift. TayTay liep precies op het moment langs en stak haar tong uit toen ze Selena Justin een kus zag geven. Een hilarisch tafereel. 


Bron beeld: Reporters

We schreven er deze week al over, de liefde tussen Robert en Kristen is over! Of nou ja, de relatie is voor nu over, de liefde daarentegen, zou nog wel aanwezig zijn! Robert zou Kristen nog steeds niet kunnen vertrouwen en er zouden de laatste tijd te veel ruzies en meningsverschillen geweest zijn in huize Robsten.

En daarom stapte Robert zondagmiddag in zijn Pick-Up truck, met koffers, fiets en vuilniszakken in zijn laadbak, zijn twee honden voorin, en verliet hij het huis. Of dit het definitieve einde is van Robsten is nog maar de vraag, de twee staan bekend om hun on-again-off-again relatie en zoals we al zeiden, de liefde voor elkaar schijnt nog steeds groot te zijn… Nu de rest nog!


Bron beeld: Reporters

Lindsay Lohan zit inmiddels zo'n drie weken in Rehab, maar erg veel beter gaat het niet met Linds. Haar doktoren hebben haar verboden het medicijn Adderall te gebruiken. Adderall is een medicijn voor ADHD (wat Linds ook schijnt te hebben), maar celebrities gebruiken dit vooral om af te vallen. De doktoren van de kliniek hebben besloten dat Linds ook prima andere medicijnen tegen ADHD kan gebruiken.

Maar sinds het medicijn is afgepakt gaat het slecht met Lindsay. Ze is naar verluidt al 2,5 kilo aangekomen, maakt een onverzorgde indruk en lijkt nergens meer om te geven. Ze voelt zich gevangen genomen en doet volgens bronnen geen enkele moeite om beter te worden. Ze zit haar tijd uit, maar meer ook niet..

We hopen dat Linds snel haar draai gaat vinden, ze moet immers nog zo'n 70 dagen! Daar kan ze beter maar het beste van maken, toch?

Bronnen: Ohnotheydidn't, Dailymail.co.uk, Nu.nl

Must reads 👀