Fashion

Behind the Girlscene-redactie #21

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield..


Heb jij de nieuwe Girlscene agenda al? Ze gaan als een speer, dus bestel hier snel jouw exemplaar of klik hier!


Voor de meiden die de agenda al hebben besteld: it's on its way!


Zondag deed Annemerel samen met Fashionscene's Esmée, Claartje en vriendinnetje Laura mee aan de Nike We Own The Night Womens Run in Amsterdam! Wat een geluk dat het zondag voor de verandering droog was!


Yeahhh we did it! We just ran 10K!


De volgende dag kwamen de uitslagen online! Annemerel liep een dik PR! (En was natuurlijk super blij!!!)


Girlscene's Danique heeft een zwak voor interieur en geeft daar dan ook graag (veel) geld aan uit! Zoals haar nieuwste aankoop: een droomkastje ruim 83 jaar oud uit Parijs.


Super goed nieuws: Emma blijft nog langer bij Girlscene! Vanaf juli is zij geen afstudeerder/stagiaire meer, maar redactrice. Om haar te feliciteren nam Danique een rolletje van haar grote verslaving voor haar mee: Stophoest! Hoe lief?! Emma is uiteraard super blij en kan niet stoppen met glimlachen :-), ze kan niet wachten om nog meer artikelen voor jullie te schrijven.


We doen veel reviews van nagellakjes. Petra lakte haar nagels donderdag met maar liefst twaalf verschillende kleurtjes!


We hebben dus weer veel reviews voor je in petto, houd Girlscene in de gaten!


Danique en Emma maakten donderdag tijdens een Intratuin event een moesmand! Dit is een moestuintje, maar dan in een mand. Ideaal voor mensen die geen tuin hebben. Wil jij weten hoe je een eigen moesmand kunt maken? Kijk dan hier.


Het was weer tijd voor een stagiairedate! Petra, Emma, Marleen van Ze.nl, Mariëlle van Vrouwen.nl en Melissa van Fashionscene gingen samen eten en doken daarna het Amsterdamse nachtleven in.


Gezellig in de Bubbels! 

Wat hebben jullie nog gedaan dit weekend?
Nog een fijne zondag & see you next week! 


Liefs, Girlscene  

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved