News

‘Kristen Stewart & Robert Pattinson nu écht uit elkaar’

Er lijkt nu echt een einde gekomen aan het hoofdstuk Kristen Stewart & Robert Pattinson. Althans, als we diverse media moeten geloven. Afgelopen zaterdag zouden de twee na de zoveelste ruzie een punt achter hun relatie gezet hebben. 


Bron beeld: Reporters

Reden van de breuk? De twee zouden de laatste tijd veel problemen gehad hebben en maakten veel ruzie. Waar die ruzies volgens de bronnen over zouden gaan? Robert zou Kristen nog steeds niet vertrouwen na het schandaaltje van afgelopen zomer. Ook zou Katy Perry een rol gespeeld hebben in de break-up, Katy is een vriendin van zowel Kristen als Robert, wat voor rol Katy gespeeld zou hebben vertellen de verhalen echter niet…

In eerste instantie was er sprake dat de twee wel samen zouden blijven wonen, zodat ze samen voor hun honden konden zorgen. Nu lijkt het erop dat Robert het huis toch verlaten heeft. Zondagmiddag werd Robert bij hun huis in de wijk Los Feliz in L.A. gespot in zijn pick-up truck. In zijn laadbak lagen een aantal vuilniszakken, een fiets en een koffer, naast hem zaten zijn twee honden.


Bron beeld: Reporters

Of het ook daadwerkelijk het definitieve einde is van 'Robsten' is nog maar de vraag. De twee zouden nog steeds sterke gevoelens voor elkaar hebben en het is natuurlijk niet de eerste keer dat de twee uit elkaar zijn.

Wat denken jullie, is het sprookje echt voorbij, of is dit gewoon het zoveelste obstakel dat Kristen en Robert moeten overkomen voordat het sprookje eindelijk een 'Happy End' krijgt..

Bron beeld: Reporters

Bron nieuws: Standaard.be / Eonline.co.uk

Must reads 👀