News

Gossip Girl(scene) week 20

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Emma Watson wordt gezien als een sexy vrouw en ze is ook een keer uitgeroepen tot best geklede vrouw. Maar de actrice ziet zichzelf helemaal niet als sexy of stijlvol. ''Ik wilde zelf lange tijd alleen maar sportbeha's dragen. Ineens stond ik op een set met een sexy beha die ook nog boven mijn shirt stak. Ze zeiden dat het bij mijn personage hoorde, dus ik moest echt even een knop omzetten''. Ze snapt niks van meiden die graag sexy willen zijn: ''Ik wilde niet te snel opgroeien. De drang van sommige mensen om sexy te zijn heb ik helemaal niet.''

Emma is nu te zien in de film The Bling Ring, waarin ze een heel andere kant van zichzelf laat zien. Oók haar sexy kant.

Kim en Kanye worden bijna papa en mama, maar papa zal niet lang van zijn pasgeboren kind kunnen genieten. Kanye zou een tour hebben gepland vlak na de geboorte. Kim is volgens bronnen not amused. ''Kim heeft het gevoel dat ze geen geluk kan hebben. Hun schema's lijken elkaar altijd in de weg te staan en ze is bang dat ze geen tijd voor elkaar zullen hebben na de geboorte van hun kindje.''

Kim kan namelijk niet meereizen met Kanye. De realityster wil namelijk een half jaar borstvoeding geven en dat is lastig als je de hele wereld over vliegt. Ook moet ze thuis zijn voor de opnames van Keeping Up With the Kardashians.

Chris Brown heeft woensdag zijn eigen app gelanceerd voor de fans die hij nog over heeft. De zanger heeft zijn app 'Chris Brown Channel App' genoemd en wil hiermee directer, intiemer en interactiever contact met zijn fans.

Chris: '' Ik kijk ernaar uit om nog dichter bij mijn fans te komen en ze een kijkje in mijn leven te gunnen. Via mijn app kunnen ze deel uitmaken van mijn muziek, kunt en persoonlijke leven. Zo kun je met de app bijvoorbeeld een enquete invullen over welk nummer de zanger als eerst moet zingen tijdens een concert. 

Zou jij 'm downloaden?

Britney was zelf een kindsterretje en het zou haar niets verbazen als haar zoontjes ook beroemd zouden worden. ''Ze houden van aandacht, ik denk dat ze het goed zouden doen in de schijnwerpers'' aldus de moeder van de 7-jarige Sean en 6-jarige Jayden.

Toch hebben ze geen haast: ''We zijn heel voorzichtig wat betreft agentschappen, maar het zijn kleine komieken. We zien wel.'' Ook wil Brit nog graag een meisje krijgen. Wellicht een nieuwe superster?

Demi Moore en Ashton Kutcher zijn al een  tijdje uit elkaar, maar hun scheiding is nog lang niet rond. Demi eist alimentatie van haar ex-man. Ook wil ze een deel van het geld dat Ashton heeft verdiend met een fonds dat startende techbedrijven helpt. Demi wil het geld, ondanks dat Ashton hiermee is begonnen nadat ze uit elkaar gingen.

Volgens bronnen is Ashton er helemaal klaar mee en hij is bereid om haar redelijk veel geld te geven. Maar Demi wil heel veel geld. Zelf heeft de actrice 150 miljoen dollar op haar bankrekening staan…

Bron: ohnotheydidnt / nu.nl
Bron beeld: reporters

 

Must reads 👀