Beauty

L’Oréal Paris nagelverzorging

L'Oréal Paris heeft een complete lijn voor nagelverzorging. Deze lijn is tot stand gekomen door een nagelexpert en een wetenschapper op het gebied van huidverzorging. Nagels en de huid hebben namelijk een paar dingen met elkaar gemeen. Met deze nagelverzorging worden jouw nagels op en top verzorgd! De nagelverzorging bestaat uit verschillende serums, top- en base coats en een heuse BB voor nagels! Ben jij nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Miracle Repair 7 serum
Miracle repair 7
Dit serum zorgt ervoor dat jouw nagels binnen één week perfect worden. De overbelaste nagels worden dankzij dit serum namelijk weer hersteld. Je kunt dit serum onder een kleur nagellak aanbrengen, maar je kunt het ook als een dagelijkse herstelkuur gebruiken. Het serum is verrijkt met gemicroniseerde arganolie, is rijk aan essentiële vetzuren, bevat een beschermende vitamine E en bevat herstellende bestanddelen. Dit serum is speciaal voor degenen die last hebben van nagels met een ruw en doffe oppervlak. Dit kan komen doordat je vaak je handen wast, veel je nagels lakt, of vaak met je handen schoonmaakt met schoonmaakmiddelen.

Het serum voorkomt:
♥ Breken
♥ Splijten
♥ Scheuren
♥ Geribbeld oppervlak
♥ Vergeling

En stimuleert:
♥ Een natuurlijke nagelgroei
♥ Gevoede nagels

Het Miracle Repair serum 7 kost € 8,99.

Diamond Force
Force diamond
Dit serum is speciaal ontwikkeld voor de zwakke, zachte nagels. Door middel van het calcium XT complex, wat erin is verwerkt, worden de nagels versterkt en maakt het zwakke, zachte nagels sterker. Je kunt dit serum weer als basecoat gebruiken, of gewoon om de nagelconditie te verbeteren. Het Diamond Force serum kost € 7,99.

Omega Grow
Omega boost
Dit serum is er speciaal voor de kwetsbare en broze nagels. Het serum zorgt er namelijk voor dat de nagels goed worden gevoed en beschermt en het helpt de natuurlijke nagelgroei te bevorderen. Ook dit serum kun je als basecoat gebruiken, of gewoon om de gezondheid en fexibiliteit van de nagels te verbeteren. Dit serum kost € 7,99.

Chrystal White
Chrystal White
Dit serum is ontwikkeld voor vergeelde, doffe nagels. Het verheldert direct vergeelde, doffe nagels dankzij de werking van de antioxidant vitamine C. De nagels worden direct helder en frisser van kleur. Voor het beste resultaat moet je eerst het oppervlak van de nagels polijsten en reinigen. De Chrystal White serum kost € 7,99.

BB Perfect
BB perfect
Dit is de allereerste BB voor nagels! Dit is een combinatie van nagelverzorging en nagelbeauty. Het is een licht getinte lak verrijkt met pro-keratine, waardoor de nagels direct een glanzende en natuurlijk gezonde uitstraling krijgen. Het verzorgt de nagels op 5 manieren. Het nageloppervlak wordt mooi glad gemaakt en zorgt voor een gelijkmatiger nagelbed. Ook worden de nagels met de BB versterkt en beschermd. Je kunt voor het mooiste resultaat de nagels twee keer lakken. De BB Perfect kost € 7,99.

Ik was zelf erg benieuwd naar de BB Perfect en heb hem daarom getest! Zie hier het resultaat na twee lagen:
resultaat BB Perfect

♥ Wat vind ik?
De BB Perfect is erg fijn om aan te brengen door de grootte van de applicator. Het is precies groot genoeg voor mijn nagels, waardoor snel klaar ben met lakken. De lak droogt ook erg snel en voelt glad en stevig aan. Het is een mooie, nude kleurige lak waardoor het de nagels een natuurlijke kleur geeft.

Shinissime Gel
Shissime gel
Dit is een topcoat die een UV-gel finish geeft. Daarnaast beschermt het ook de langdurige kleur van de nagellak. De topcoat kost € 7,99.

Fast Dry
Fast Dry
Dit is topcoat die ervoor zorgt dat je nagellak meteen droog wordt. Je kunt deze topcoat daarom meteen aanbrengen op de nagellak voordat deze droog is! De nagellak wordt door de topcoat ook blijvend beschermd. De Fast Dry topcoat kost € 7,99.

2-in-1 Protect
2-in-1 protect
Deze base- en topcoat beschermt niet alleen de kleur nagellak, maar ook je nagels. Je kunt de lak gebruiken als base top. Dan zal het de nagels beschermen tegen schadelijke invloeden. Gebruik je de lak als topcoat, dan wordt de kleur van de lak beschermd. De base- en topcoat kost € 7,99.

stiften
L'Oréal Paris heeft ook een handige French manicure liner. Je kunt hier gemakkelijk een wit lijntje op de nagels aanbrengen. Als je bent uitgeschoten met de liner, kun je dit met de corrector pen weghalen. Super handig dus! de French manicure liner en de Manicure corrector pen kosten € 7,99.

Flash Manicure Remover
nagellakremover
Simpel en snel je nagellak verwijderen kan met de Flash Manicure Remover. Je moet je nagel in het potje stoppen en binnen enkele seconden is de nagellak verwijderd! Deze nagellakremover is zonder aceton en is verrijkt met avocado olie, waardoor het extra verzorgend is voor je nagels. Deze nagellakremover kost € 7,99.

De nagelverzorgingsproducten van L'Oréal zijn al verkrijgbaar bij de lokale drogist.

Wat vind jij van BB in nagellak? Zou jij dit aanschaffen, of geloof je er niet zo in?

Must reads 👀