Beauty

Review: MAC Favourites

Op de redactie krijgen we vaak pakketjes met make-up, wat we natuurlijk HEEL erg leuk vinden, want dat betekent dat we weer lekker kunnen testen voor jullie. Afgelopen week ontvingen we een pakketje van MAC cosmetics met hun favoriete producten. Natuurlijk hebben we die meteen uitgeprobeerd.

Making Pretty Sheer Mystery Powder (prijs?)
Wow, de verpakking van dit poedertje is gewoon al helemaal goed! Wat een snoepje! Maar wat het is het precies? Het is een 'mysterieus poeder', dat wil zeggen poeder dat je niet ziet maar wat je wel een mooie gezonde en egale huid geeft. 

♥ Wat vind ik
Ik (Annemerel) heb nogal last van acné en heb daardoor veel vlekjes op mijn huid. De medicijnen die ik op dit moment gebruik drogen mijn huid heel erg uit, waardoor poeder eigenlijk niet geschikt is voor mijn huid, het levert erg snel vlekjes op. Met dit poeder was dit wel een stuk minder dan met andere poeders, maar als je goed kijkt zie je nog steeds een paar vlekjes.

Maar als je dit vergelijkt met hoe mijn huid er uit ziet zonder make-up, dan is dit een wonderpoeder!

Powder Blush – Hot Nights (20,00)
Deze poederblush heeft een mooie donkerrode kleur en heeft heel veel pigment, waardoor de kleur goed zichtbaar is.

♥ Wat vind ik
Ik (Petra) was van tevoren wat huiverig over deze kleur, hij is echt erg donker en ik heb juist een heel bleke huid. Maar de kleur was precies goed. Ik moest wel even wennen toen ik mezelf in de spiegel zag, maar dit lijkt me een hele mooie kleur om tijdens een avondje uit te dragen. Voor overdag vind ik hem zelf iets te heftig.

Retro Matte Lipstick – Riri Woo (18,50)
Deze matte lipstick van Rihanna is overal uitverkocht, hij is zo populair. De kleur is heerlijk knallend rood.

♥ Wat vind ik
Ik (Petra weer) had in eerste instantie een klein beetje moeite met aanbrengen van deze lippenstift. Doordat 'ie zo mat is, is 'ie erg droog en daardoor iets lastiger aan te brengen. Met een dun laagje Labello eronder glijdt hij net iets makkelijker op mijn lippen. Nog makkelijker zou zijn als je deze lippenstift zou gebruiken in combinatie met een lippotlood in dezelfde kleur, hierdoor kun je hem net iets makkelijker aanbrengen.

Dazzle Lipstick – Caliente (20,50)
De Dazzle Lipstick is een lipstick met heel veel glitter!

♥ Wat vind ik
Deze lippenstift is weer compleet anders dan de Matte lipstick van Rihanna. Deze is veel vettiger en smeert lekkerder op. De kleur is iets minder heftig, maar door de glitters is 'ie toch weer net iets sprankelender.

Het eraf halen van de lippenstift gaat iets moeilijker. De kleur verwijderen gaat goed, maar de glitters gaan iets minder makkelijk er af.

Wat vind jij van de MAC producten?

Must reads 👀