Behind the Girlscene-redactie #20

Fashion door Petra

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield..

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

hardlopen
Girlscene's Danique heeft het hardlopen weer opgepakt! Ze liep gewoon 7km, trots dat ze was ;-)

eten
Naast sporten eet Danique ook al een tijdje veel gezonder, aanschouw hier haar salade met quinoa, feta, courgette, tomaatjes en komkommer!

bloemen
Natuurlijk moet de lente ook in huis worden gehaald en waar kan dat beter mee dan met mooie bloemen :-)

Annemerel
Annemerel was afgelopen zondag jarig en werd door haar vriend verwend met ontbijt op bed!

bloemen
Afgelopen zondag vond de Spring Garden Market plaats van Sissy Boy bij Strand Zuid in Amsterdam! Een biologische markt met heerlijk eten en hebberigmakende interieur spulletjes. De volgende editie duurt helaas nog eventjes, rond herfst-winter.

bakker

drinken

cupcakes

lijstjes

Annemerel
De dag na Annemerel's verjaardag had ze een verjaardagsetentje met haar BFF die een paar dagen later jarig was! Om het extra feestelijk te maken kwamen er sterretjes op het dessert!

Liga
Liga brengt nieuwe FruitCrisp op de markt en wat zijn ze lekker! Danique's favoriet is appel-kaneel en de andere variant is bosvruchten.

cadeau Annemerel
Annemerel is afgelopen zondag jarig geweest en daar horen natuurlijk cadeautjes bij! Danique haalde macarons bij Bijenkorf in een speciale La Duree verpakking nog uit Parijs ;-) Dus een beetje uit Parijs en een beetje van de Bijenkorf!

Brownie
Annemerel had zelf een heerlijke traktatie meegenomen naar de redactie! Zelfgemaakte brownie met gekarameliseerde stukjes noten erin. De brownie was zo lekker, dat bijna iedereen voor een tweede stukje ging! Bekijk hier het recept.

Annemerel
Naast de macarons heeft Annemerel ook nog een leuk boek gekregen van Nigella Lawson. Nu heeft ze alles binnen handbereik om een goddelijke huisvrouw te worden!

scriptie
Emma was maandag hard aan het werk voor haar scriptie!


Maandag was Philips op bezoek bij Girlscene, speciaal voor het VisaPure vragenuurtje op Girlscene Facebook. Wat een geslaagd uurtje, super bedankt voor jullie vragen ladies! :-)


Afgelopen dinsdag was Girlscene's Petra bij het Indian Summer event. Hier werden de nieuwste zomertrends getoond op het gebied van haar- en make-up. Ook kregen we onder andere de nieuwe 'Street Art' lijn te zien van het haarmerk Aussie.

Magnums
Dinsdag werden er op de redactie ook vijf magnums bezorgd! Dat was vechten!!!! Onze favorieten? Ze zijn allemaal heel erg lekker! Maar Tiramisu en Crème brûlée springen er wel uit!

Nintendo
Afgelopen woensdag was Petra bij het Nintendo event waar we een presentatie kregen over de Nintendo 3DS en de nieuwste Nintendo spellen. Natuurlijk werd er ook goed voor ons gezorgd met allerlei heerlijke hapjes!

Nintendo
Ennnn we mochten zelf ook een paar spellen uittesten natuurlijk! Hier is Petra het old school spel 'Super Mario' aan het spelen, maar er waren ook andere leuke spellen om uit te proberen zoals 'Style Boetiek' bijvoorbeeld. Hier kun je je eigen kledingwinkel runnen! Hoezo gamen is alleen voor jongens?! ;-)

Annemerel
Het was afgelopen week niet vaak lekker weer, maar als het dan lekker weer was, moesten we daar wel gebruik van maken! Naar buiten!!!

Emma
Emma had afgelopen vrijdag een interview met Ruud Feltkamp! Houd Girlscene in de gaten, want binnenkort staat het interview online :-)

Wat hebben jullie nog gedaan dit weekend?

Nog een fijne zondag & see you next week!


Liefs, Girlscene