Accessorize herfst/winter 2010

Fashion door Redactie

De Accessorize herfst/wintercollectie staat alweer klaar om bewonderd te worden. De collectie bestaat uit vier verschillende lijnen, genaamd: British Grace, Vintage Boudoir, Global Gypset en Fantasy World.

British Grace is vooral casual, chique en elegant. Je ziet hier en daar wat medailles en tassen die met mooie rozetten bewerkt zijn.

Vintage Boudoir kun je herkennen aan de meisjesachtige look. Zachte stofjes, schattige prints, gehaakte haarnetjes, met kant bedrukte tassen, gelukshangers, etc. sieren deze collectie. En om het geheel af te maken zien we ook veel parels, franjes en steentjes. Erg leuk!

Global Gypset is de boho-chique van het hippie-tijdperk gecombineerd met de luxe en glamoureuze stijl van nu. Verschillende stijlen, kleuren, prints en patronen voeren de boventoon in deze collectie. We zien versierde schoudertassen met borduursels, kwastjes en edelstenen. En qua kleurpatroon is het vooral op de goud- en roodkleuren gericht.

De accessoires van het futuristische Fantasy World zijn puur en tegelijk ook modern. Je ziet vooral veel halskettingen en manchetknopen met subtiele bloemen, insecten en vlinders. Ringen met gigantische edelstenen en schoudertassen met een wetlook.

Kijk hieronder voor een greep uit de gehele collectie…

Prijs € 14,90

Prijs € 13,90

 

Prijs € 24,90

 

Prijs € 9,90

Prijs € 8,90

Prijs € 27,90

Prijs € 34,00

Prijs € 39,00

Prijs € 21,50

Prijs € 14,90

Prijs € 19,90

Prijs € 39,00

Top & short, prijs € 27,90

door Danique