Beauty

Korting bij Schoonheid & Zo!

Het is af en toe echt heerlijk om je eens te laten verwennen bij een schoonheidssalon. Ben jij wel toe aan zo'n luxe ervaring? Beautysalon Schoonheid & Zo in Den Haag heeft nu flinke kortingen speciaal voor alle Girlscene lezeressen! Bekijk de verschillende behandelingen met korting hier.

Spray tan
Een spray tan zorgt voor een direct bruine huid in 15 minuten, wie wil dit nou niet?! Als je alvast een kleurtje wilt voor de zomer is dit zeker het proberen waard. Met een spray tanning wordt er een vloeistof met DHA tanning op je huid verneveld. DHA is een natuurlijke grondstof en is het hoofdbestanddeel in bijna elk zelfbruinend product. Het is een koolhydraat dat wordt gewonnen uit suikerbieten of suikerriet. DHA zorgt voor een reactie in de bovenste laag van je huid waardoor dit bruin kleurt. Je hoeft trouwens niet bang te zijn voor een oranje kleur als resultaat, want er zijn verschillende vloeistoffen voor alle huidtinten.

spray tan

Een full body Spray tan, inclusief gezicht is voor alle Girlscene lezeressen maar € 22,50! Lees hier meer over de Spray tan.

Shellac Hybride nagellak
Met de Shellac Hybride nagellak heb je nooit meer last van krasjes en chips op je nagels! Ook hoef je niet te wachten totdat je nagels eindelijk droog zijn, want deze speciale nagellak droogt meteen! We hebben al eerder over deze nagellak geschreven, klik hier voor het artikel. Laat je nagels lakken met deze super nagellak voor maar € 25,00. 

Dermaquest Mango Peel
Deze peeling is een echte opfrisser voor je huid. De Mango Pulp enzymen en Orange Stamcellen zorgen ervoor dat je huid wordt verhelderd en verfrist. Het melkzuur in de peeling zorgt voor een diepe hydratatie waardoor de textuur van de huid wordt verbeterd. Het is dus een hydraterende behandeling en is extra geschikt voor een huid met pigmentproblemen of hormonale acne. Bovendien is de peeling ook nog rijk aan vitamine C, waardoor het een echte boost is voor je huid! Speciaal voor alle Girlscene lezeressen is deze behandeling € 35,00 i.p.v. € 55,00.

schoonheidssalon

Welke behandeling zou jij graag willen?  

Must reads 👀