Beauty

Review: Rimmel London mascara en lipgloss

Afgelopen week werden we op de redactie weer verrast door Rimmel London! Een geheel nieuwe collectie met nieuwe lipglosskleurtjes en een mascara. Die moesten natuurlijk door ons weer getest worden! Daarom ben ik – Petra – aan de slag gegaan met een review. Lees snel verder!

De nieuwe producten van Rimmel London
make-up

Lash Accelerator Endless Mascara (black)
mascara

De nieuwe mascara van Rimmel London bevat een formule en een uniek borsteltje dat jouw wimpers oneindig lang moet maken! De nieuwe formule bevat een exclusief wimpergroeicomplex met Procapil. Dit zorgt ervoor dat de wimpers worden verzorgd en versterkt en het bevordert de natuurlijke groei van je wimpers. Ik ben benieuwd naar het resultaat!

mascara zonder

Op de bovenste foto heb ik wel oogmake-up op, maar nog geen mascara.

mascara

Hier breng ik de mascara aan. Je kunt nu goed het borsteltje zien.

met mascara

Resultaat

♥ Wat vind ik?
Het borsteltje is erg prettig om de mascara mee aan te brengen op je wimpers. Ik merk dat al mijn wimpers meteen worden bedekt met de mascara en omdat er een soort haakjes aan zitten heb je minder snel last van klonten (in tegenstelling tot bredere borsteltjes). Ik merk ook dat mijn wimpers er een stuk langer door worden. Ik heb alleen mijn bovenste wimpers met mascara opgemaakt.

Stay Glossy 3D Lipgloss
lipgloss

De nieuwe lipgloss van Rimmel London is verkrijgbaar in drie mooie zachte kleurtjes: een lichtroze kleur, een cacaokleur en een roze/rode kleur. Dankzij het 3D effect moeten je lippen er voller uit gaan zien. De lipgloss bevat veel pigment en een reflecterende parelmoerglans. Ik ben benieuwd naar het resultaat!

Big Screen Kiss
lipgloss

resultaat lipgloss

♥ Wat vind ik?
Het is een mooie zachtroze kleur lipgloss met een blauwe glinstering erin. De gloss heeft hierdoor een mooie parelmoerglans. Dankzij de applicator is het erg makkelijk om de gloss netjes aan te brengen.

Love at the Movies
lipgloss

resultaat lipgloss

♥ Wat vind ik?
Deze kleur is iets donkerder en valt het beste te beschrijven als een cacaokleur met een roze glinstering erin. Dankzij de glinstering heeft ook deze gloss een mooie parelmoerglans. Ik vind de lipgloss erg fijn, omdat het je lippen inderdaad een mooi 3D effect geeft, je lippen komen nu veel meer naar voren.

Red Carpet Glam
lipggloss

lipgloss resultaat

♥ Wat vind ik?
Dit is een roze/rode kleur met een roze en blauwe glinstering erin verwerkt. Dankzij de applicator is de gloss gemakkelijk aan te brengen. Je lippen komen echt meer naar voren met deze lipgloss. Deze roze/rode kleur is perfect voor een mooie zomerse dag!

♥ Lipgloss conclusie
Het zijn leuke en vrolijke kleurtjes met een mooie parelmoerglans. Dankzij de fijne applicator kun je de gloss netjes en gemakkelijk aanbrengen. Het enige nadeel is wel dat de gloss best plakt! Dus zoenen met je vriendje is waarschijnlijk niet zo prettig (voor hem ;-)).

De mascara kost € 12,99 en is verkrijgbaar in de kleuren black en extreme black. De lipgloss kost € 9,99 en is verkrijgbaar in de kleuren Big Screen Kiss, Red Carpet Glam en Love at the Movies. De producten zijn vanaf juni 2013 verkrijgbaar bij de lokale drogisterij en grote warenhuizen.

Wat vind jij van de nieuwe make-up van Rimmel London?