Lifestyle

Boekentip: ’30-minuten Vegetarisch’

Onlangs is het boek '30-minuten vegetarisch' van Rose Elliot verschenen. In dit boek staan 140 heerlijke vegetarische recepten die makkelijk en snel te bereiden zijn. De recepten variëren van snelle voorgerechten, hapjes en soepen tot desserts en hoofdgerechten voor elke gelegenheid en leuke brijgerechtjes die ook niet mogen ontbreken. Ben jij benieuwd naar het boek? Lees dan snel verder!

vegetarisch

Het is soms moeilijk om variërend te eten als je vegetariër bent. Maar met het boek '30-minuten vegetarisch' kun je kiezen uit wel 140 recepten! Het grote voordeel is dat de recepten allemaal in een half uur of minder bereid kunnen worden. Ideaal dus voor doordeweeks als je een lange dag hebt gehad op school of op het werk en toch gezond wilt eten. De maaltijden hebben allemaal groenten als basis. Er staan heerlijke recepten voor voorgerechten, hoofdgerechten en desserts in, maar ook recepten voor lekkere hapjes voor in het weekend!

vegetarisch

Schrijfster Rose Elliot is in Engeland de meest bekende vegetarische kookboekenschrijfster. Ze heeft al meer dan 60 titels over vegetarisch en veganistisch koken op haar naam staan. Eerder verschenen in Nederland de boeken van Rose Elliot: 'De nieuwe vegetarische keuken', 'Superchic vegetarisch', 'Vegetarische superchef' en 'Take Five'.

vegetarisch

Het kookboek '30-minuten vegetarisch' ligt nu in de winkel voor € 19,95. Je kunt het boek ook via de webshop van Kosmos Uitgevers bestellen, klik dan hier.

Wat vind jij van '30-minuten vegetarisch'?