Sieradenlijn van Nicky Hilton

Fashion door Redactie

Het is weer een tijdje geleden dat we iets van Nicky Hilton hebben gehoord. Ze heeft onlangs al een kledinglijn Chick by Nicky Hilton op de markt gebracht, maar hier horen we de laatste tijd maar erg weinig over. Nu is Nicky weer terug in de spotlights en komt ze met een prachtige, nieuwe sieradenlijn.

In de herfst wordt de sieradenlijn van miss Hilton gelanceerd. Nicky heeft altijd al een zwak gehad voor sieraden, “Ik ben een trouwe sieradenverzamelaarster. Al sinds mijn tienerjaren heb ik de wens om ooit een sieradenlijn te ontwerpen. Ik heb sieraden van over de hele wereld, van een vlooienmarkt in Parijs tot een bazaar in India.”

Voor de sieradenlijn werkte ze samen met Titan Brands en ik moet zeggen dat de uitkomst echt prachtig is! De Art Deco invloeden komen perfect in de sieraden tot z’n recht. De lijn zal voor een beperkte periode exclusief via Endless.com verkrijgbaar zijn. Hierna is de lijn in diverse warenhuizen en winkels verkrijgbaar. De prijzen zijn lekker betaalbaar en variëren van 35 tot 480 dollar.

Hieronder een eerste foto van de collectie. Wat vind jij ervan?

door Danique