De kledingkast van... Kelly

Fashion door Redactie

Duik jij het liefst direct de kledingkast van je vriendin in, wanneer je op bezoek komt? Om vervolgens te zeggen: 'Wat leuk! Oh, draag jij deze nooit? Wat zonde!' (hint hint). Ja, ongegeneerd neuzen in andermans kast is altijd een feestje! Tot je je zus in jouw kast ziet snuffelen. Vandaag neemt lezeres Kelly, met toestemming uiteraard, ons mee in haar kledingkast. Kijk je mee?

Duik jij het liefst direct de kledingkast van je vriendin in, wanneer je op bezoek komt? Om vervolgens te zeggen: 'Wat leuk! Oh, draag jij deze nooit? Wat zonde!' (hint hint). Ja, ongegeneerd neuzen in andermans kast is altijd een feestje! Tot je je zus in jouw kast ziet snuffelen. Vandaag neemt lezeres Kelly, met toestemming uiteraard, ons mee in haar kledingkast. Kijk je mee?  Hoe zou jij de inhoud van je kledingkast omschrijven?
Gevarieerd, het ene is stoer en mannelijk terwijl het ander chic & vrouwelijk is. Helaas kom ik hangers te kort en hangen er meerdere kledingstukken op 1 hanger. Wat ik het meeste draag hangt aan het rek of ligt opgevouwen in een wasmand.   Welk item is favoriet?
Meestal is dat mijn nieuwste tas of mijn nieuwste paar schoenen. En dat is in dit geval ook zo. Ik was zolang opzoek naar zoiets. Toen ik ze eindelijk tegenkwam had ik geen geld bij me. Ik ben op zoek gegaan en kwam deze schoenen van Blink tegen. Ik ben er heel blij mee want ze lopen heerlijk. De hakhoogte is 12 cm dus het was een beetje twijfelen. Maar ik voel me er heel vrouwelijk in.   Wat is je duurste item?
Ik denk mijn tasje van Juicy Couture. Vooral omdat het best een klein tasje is…   Wat is je beste koop?
Mijn Jane Norman tas, ik heb er 4 maar dit is de enige tas met weinig vakken. Maar twee namelijk! Hij is niet te groot maar ook niet klein en is makkelijk schoon te maken. 

Ook ben ik echt helemaal weg van dit hemdje. Hij was 30 euro en moest hem hebben want het was de laatste, eenmaal bij de kassa bleek hij in de uitverkoop te zijn voor maar 13 euro.  Wat is je grootste miskoop?
Deze schoenen. Ik werd er helemaal verliefd op en kocht ze online. Maar sindsdien brengen ze mij alleen maar ongeluk (lees: vallen, kapotte schoenen en pijnlijke voeten). Nooit meer gedragen.  Van welk kledingstuk heb jij er meer dan genoeg?
Blousejes, blazers en vesten. En natuurlijk schoenen, maar ik ontken dat ik er genoeg heb. Van schoenen kun je nooit genoeg hebben. Ze liggen door het hele huis. Ook heb ik een negen zonnebrillen. Helaas leen ik ze weleens uit en zie ik ze vervolgens nooit meer terug.  Als jij een walk-in-closet zou laten bouwen, waar moet deze dan aan voldoen?
Een mooie ruime kast met opbergruimte voor mijn schoenen, sieraden, kleding en tassen. Alles moet georganiseerd zijn en blijven. Mijn favoriete items mogen wel in een spolight staan!
  Durf jij het aan de inhoud van je kledingkast bloot te geven? Doe ook mee! Stuur een mailtje met foto's o.v.v. 'De kledingkast van' naar info@girlscene.nl.

De kledingkast van... Kelly

De kledingkast van... Kelly

Hoe zou jij de inhoud van je kledingkast omschrijven?
Gevarieerd, het ene is stoer en mannelijk terwijl het ander chic & vrouwelijk is. Helaas kom ik hangers te kort en hangen er meerdere kledingstukken op 1 hanger. Wat ik het meeste draag hangt aan het rek of ligt opgevouwen in een wasmand.

De kledingkast van... Kelly

Welk item is favoriet?
Meestal is dat mijn nieuwste tas of mijn nieuwste paar schoenen. En dat is in dit geval ook zo. Ik was zolang opzoek naar zoiets. Toen ik ze eindelijk tegenkwam had ik geen geld bij me. Ik ben op zoek gegaan en kwam deze schoenen van Blink tegen. Ik ben er heel blij mee want ze lopen heerlijk. De hakhoogte is 12 cm dus het was een beetje twijfelen. Maar ik voel me er heel vrouwelijk in.

De kledingkast van... Kelly

Wat is je duurste item?
Ik denk mijn tasje van Juicy Couture. Vooral omdat het best een klein tasje is…

De kledingkast van... Kelly

De kledingkast van... Kelly

Wat is je beste koop?
Mijn Jane Norman tas, ik heb er 4 maar dit is de enige tas met weinig vakken. Maar twee namelijk! Hij is niet te groot maar ook niet klein en is makkelijk schoon te maken. Ook ben ik echt helemaal weg van dit hemdje. Hij was 30 euro en moest hem hebben want het was de laatste, eenmaal bij de kassa bleek hij in de uitverkoop te zijn voor maar 13 euro.

Wat is je beste koop? Mijn Jane Norman tas, ik heb er 4 maar dit is de enige tas met weinig vakken. Maar twee namelijk! Hij is niet te groot maar ook niet klein en is makkelijk schoon te maken. Ook ben ik echt helemaal weg van dit hemdje. Hij was 30 euro en moest hem hebben want het was de laatste, eenmaal bij de kassa bleek hij in de uitverkoop te zijn voor maar 13 euro.

Wat is je grootste miskoop?
Deze schoenen. Ik werd er helemaal verliefd op en kocht ze online. Maar sindsdien brengen ze mij alleen maar ongeluk (lees: vallen, kapotte schoenen en pijnlijke voeten). Nooit meer gedragen.

Van welk kledingstuk heb jij er meer dan genoeg?
Blousejes, blazers en vesten. En natuurlijk schoenen, maar ik ontken dat ik er genoeg heb. Van schoenen kun je nooit genoeg hebben. Ze liggen door het hele huis. Ook heb ik een negen zonnebrillen. Helaas leen ik ze weleens uit en zie ik ze vervolgens nooit meer terug.

Als jij een walk-in-closet zou laten bouwen, waar moet deze dan aan voldoen?
Een mooie ruime kast met opbergruimte voor mijn schoenen, sieraden, kleding en tassen. Alles moet georganiseerd zijn en blijven. Mijn favoriete items mogen wel in een spolight staan!

Durf jij het aan de inhoud van je kledingkast bloot te geven? Doe ook mee! Stuur een mailtje met foto's o.v.v. 'De kledingkast van' naar info@girlscene.nl.