Celebs

Hot or Not: Miley Cyrus als sexy punker voor V Magazine

Dat Miley Cyrus haar brave imago gedag heeft gezegd is inmiddels wel duidelijk. De rebelse zangeres/actrice is nu op de cover van V Magazine als sexy punker te bewonderen. Ben je al nieuwsgierig geworden naar de beelden? Kijk dan snel verder want Girlscene is benieuwd of jij Miley hier Hot of juist Not vindt. 

Miley staat niet één keer maar zelfs drie keer op de cover. De foto's zijn gemaakt door niemand minder dan Mario Testino en Carlyne Cerf de Dudzeele deed de styling van de shoot. De beelden die van Miley zijn gemaakt, passen perfect in het rebelse plaatje: Miley laat veel van haar lichaam zien, haar korte kapsel is in verschillende kleuren geverfd en ook haar tatoeages komen duidelijk naar voren.   

mileyEén van de drie covers 

miley

Ben je benieuwd naar de twee andere covers en wil je ook de rest van de editorial en de behinds the scenes video zien? Dat zie je hier bij Fashionscene. 

Nu zijn we natuurlijk benieuwd naar jouw mening over deze shoot van Miley: vind jij deze stijl haar goed passen of ben jij er inmiddels alweer klaar mee? Oftewel: is Miley hot or not? Vertel het hier!

Must reads 👀