Beauty

Tips & tricks voor de perfecte lippen

Een vrolijke kleurtje op je lippen maakt jouw look helemaal af en zeker in de zomermaanden kunnen we weer experimenteren met vrolijke kleurtjes. Maar, we willen natuurlijk wel dat de lippenstift er de hele dag opblijft! Tips hoe je dit het beste kunt bereiken lees je in dit artikel! Net als veel andere handige manieren om de perfecte lippen te krijgen. 

Heb jij vaak dat jouw lippenstift er na een paar uur er alweer vanaf is? Dan is deze tip geschikt voor jou. Het enige wat je nodig hebt is poeder. Breng de lippenstift aan en 'bijt' dan met je lippen in een tissue. Breng daarna met een kwastje wat poeder aan en breng daarna nog een laag lipstick aan. Herhaal deze stappen nog een keer en je hebt de hele dag plezier van jouw lippenstift. 

lippen

Wil je graag van jouw lipstick een matte lipstick maken? Dat kan heel eenvoudig! Breng wat blush aan op de lippen nadat je deze hebt gekleurd met lippenstift.

lippenstift

Heb jij al een lipliner? Mocht je er nog één willen aanschaffen, kies dan voor een transparante; niet alleen past het bij iedere kleur, de lippenstift blijft op deze manier ook mooier en langer zitten. 

lippen

Zijn jouw lippen ongelijk? Dan is deze tip handig voor jou! Maak ze symmetrisch door een lipliner te gebruiken. Niemand zal het verschil zien.

lippen

Je kunt jouw lippen voller laten lijken door een highlighter te gebruiken. Breng met een lipstick of een lippotlood de kleur aan. Druk je vinger in wat highlighter poeder en dep dat in het midden van je lippen aan. 

lippen

Waarom zou je voor één kleur gaan? Durf deze zomer te experimenten met meerdere kleuren. Breng bijvoorbeeld een roze lipgloss aan en dep in het midden van je lippen en oranje kleur aan. Je maakt de lippen af door een rosé gouden poeder op je lippen te deppen. Is dit nog te braaf voor jou? Breng dan over de roze lipgloss een oranje fluoriserende gloss aan. 

lippen

Bron: Buzzfeed

Welke tips ga jij proberen?

Inspireer anderen via Pinbook

Must reads 👀