Behind the Girlscene-redactie #18

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield..

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?  

Cake pops
Petra ging woensdag aan de slag met het bakken van cakepops! Dr. Oetker heeft namelijk een nieuw pakket om zelf cakepops te maken. Je hebt voor deze feestelijke cakepops geen cakepopmachine of cakepop bakvorm meer nodig. Het is daarom super makkelijk en snel om te maken! Het enige wat je nog zelf moet toevoegen is een ei en 30 gram boter.

Cakepops
Je maakt eerst het beslag klaar. Dit doe je door de boter zacht te kloppen en daarna het beslagmix en het ei toe te voegen, en dan mixen maar! Daarna ga je het beslag verdelen over de vormpjes en kan het de oven in voor ongeveer 15-17 minuten. Welke stand en hoeveel graden staat precies aangegeven op het pak. In de tussentijd maak je de chocoladeglazuur klaar voor gebruik door het zakje in heet water te leggen. Als de cakejes zijn afgekoeld en de chocoladeglazuur vloeibaar is geworden kun je verder aan de slag!

cakpops
Giet de vloeibare chocoladeglazuur in een kopje en doop het stokje erin. Schuif meteen daarna het cakeje op het stokje en herhaal dit voor alle cakejes. Zet het vervolgens vijf minuten in de koelkast zodat de stokjes stevig aan de cakejes vast zitten. Verwarm de chocoladeglazuur in de magnetron en doop alle cakepops in de chocolade. Strooi de versiering over de cakepops heen om ze helemaal af te maken en laat de glazuur drogen.

cakepops
Nu zijn ze klaar om op te eten! De cakepops smaken heerlijk en doen het altijd goed op verjaardagen en feestjes. Het pak van Dr. Oetker voor tien cakepops kost maar € 2,79. Daarnaast heeft Dr. Oetker ook twee heerlijke nieuwe chocodips om je cakepops in te dopen! Deze kosten € 1,99 per stuk.


Girlscene's Danique was afgelopen maandag op bezoek bij Cream PR om alle nieuwe collecties te bewonderen en om leuke samenwerkingen op te zetten.


Hoe leuk is deze cameratas? Stevig is hij helaas niet, maar fashionable wel! 


De nieuwe collectie van Fashionology zag er ook weer hebberigmakend uit! Chunky armbanden en ringen zijn echt een musthave volgende herfst-winter.


En nog meer chunky kettingen, schattige kraagjes en ringen! 


Tussen al het harde werk door moest er ook een koffie genuttigd worden en waar kan dat beter uit dan een kitsch kopje!?


Maandagavond waren de ouders van Danique in Amsterdam, helemaal vanuit het Zuiden des lands! Die avond aten ze bij restaurant 'Lieve', een overheerlijk en super kneuterig restaurant. Echt een aanrader!!


Zoet, zuur, zacht of hard! Ikea heeft een nieuw concept: In alle vestigingen vind je nu in de Swedish Food Market een vrolijk gekleurde snoepwand waar je je eigen zak met snoep kunt samenstellen! ♥ Van zoete aardbeien en zure matten, tot gedroogde abrikozen en cranberries! YAY!

Afgelopen donderdag was Petra bij het persevent van Benefit make-up. Hier kon je kennismaken met de nieuwste producten van het make-upmerk. Zoals deze oogschaduw van de core color lijn. Je wordt al meteen vrolijk van de verpakkingen van de producten! Binnenkort het artikel over de nieuwe producten op Girlscene!

thuis werken
Quirine was donderdag genoodzaakt om vanuit huis te moeten werken. Door een harde val met haar fiets heeft ze niet alleen haar handen langs alle kanten opengehaald, ook haar knie ligt open en is gekneusd. Au!

teeez
Sita was de gelukkige winnares van de Teeez win-actie en Girlscene kreeg deze foto van haar binnen. Altijd leuk om foto's van blije winnaressen te ontvangen! Dus mocht je een gelukkige winnares zijn ontvangen wij graag een foto :-) Veel plezier ermee Sita!

dove moederdag
12 mei is het alweer Moederdag! Heb jij nog geen idee wat aan jouw moeder wil geven? Dan is dit een leuke tip! Dove heeft, in samenwerking met Etos, de Pick & Mix Moederdag actie. Je kunt hiermee je eigen Moederdagdoosje samenstellen met een aantal miniproducten en je schrijft een persoonlijke boodschap voor jouw mama. Je pakt bij de Etos een cadeaudoosje, je kiest twee mini producten en je pakt een puff. Ten slotte schrijf je een persoonlijke briefje met de beschrijfbare stickers die in de doos zitten. Deze doos kost €4,99.

bjorn borg
Danique bezocht vrijdag de gerestylde Björn Borg winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam. Ben je benieuwd hoe de winkel er nu uitziet? Je leest en ziet het hier

taart
Vrijdag was het de laatste dag van Girlscene's Quirine :-(. Dat was natuurlijk wel een goede redenen om een lekkere carrot cake en brownies te trakteren. Quirine van de redactie kreeg een tegoedbon van haar favoriete winkel Weekday en een mooi notitieboekje van Moleskine :-).

'Ik wil alle Girlscene- lezeressen ontzettend bedanken voor de lieve, leuke reacties en natuurlijk voor de feedback die ik heb gekregen onder mijn artikelen. Ik heb daar veel aan gehad, want zo leerde ik er iedere dag weer een beetje bij. Verder wil ik natuurlijk Annemerel, Emma en Petra bedanken voor de leuke tijd op de redactie. Iedere dag stond ik weer met plezier op om naar kantoor te gaan. Natuurlijk moest er hard gewerkt worden, maar tussendoor wordt er heel wat gepraat, gegeten en vooral gelachen. En last but not least: Danique! Ik vond het écht heel erg leuk dat ik voor de tweede keer met jou mocht samenwerken (drie jaar geleden zaten we ook naast elkaar op kantoor op deze redactie) en ik heb veel van jou geleerd. Naast dat je erg grappig bent en iedere dag met leuke verhalen aankwam, weet ik nu precies hoe ik de artikelen moet schrijven. Thanks!' 

cadeau
Quirine had voor Danique ook een afscheidscadeautje: buitenkaarsen in de favoriete kleuren van Danique! :-)


Emma ging vrijdag shoppen met vijf Girlscene-lezeressen die de winactie van Maasmechelen Village hebben gewonnen. Voordat de shopsessie begon moest er een goede bodem gelegd worden! 


We aten bij een Italiaans restaurantje. De pizza smaakte net zo lekker als hij eruitziet! 


De winnaressen kregen 100 euro shoptegoed en we mochten allemaal als VIP shoppen waardoor nog eens 10% extra korting kregen op alle items. Wat een geluksvogels!


Eerst kregen we nog wat handige tips van een styliste.


YES! Let the shopping begin (en wat was het lekker weer)!


Uiteindelijk was iedereen super goed geslaagd -zoals je ziet is Levi's populair- en het shoptegoed is met veel plezier uitgegeven. Thanks Maasmechelen Village en Girlscene-lezeressen Lisa, Mandy, Fleur, Rianne en Caitlin voor de leuke dag! 

Wat hebben jullie nog gedaan dit weekend?

Nog een fijne zondag see you next week!

Door redactie Girlscene